Schackmatt?

september 10, 2012 at 11:00 f m 1 kommentar

Gröna Köpingen har den enastående turen och förmånen att inom sina rågångar hysa den internationellt och framför allt lokalt kände mästerbloggaren Gert Bulin. Denne ytterst verserade, kultiverade och lågmälde person har nyligen varit ute för ett olyckstillbud som enligt egen utsago kunnat slutat extremt illa. Gert är hängiven schackspelare och det ville sig, under en lokal tävling, inte bättre än att hans motspelare i frustration över ett onödigt bondeoffer kastar pjäsen i bordet med sådan kraft att bonden studsade iväg och slutligen hamnade på golvet efter att först varit nära att träffat Gerts högerben. Gert blir naturligtvis med rätta upprörd och rapporterar sin motspelare till Svenska Schackfederationen för diciplinära åtgärder. Vi på redaktionen blev naturligtvis nyfikna och sökte upp Gert för en kommentar.

Vi hittar Gert framför datorn i hans trivsamma ungkarlslya. ”Nå Gert, kan du kommentera denna minst sagt otrevliga historia?” undrar vi försynt. ”Satan i helvete. Det är de där förbannade sossarna och centerpartisternas fel. För att inte tala om dessa fetlagda religiösa djävlarna som alltid skall ställa till ett helvete. Folkpartisterna, om det nu finns några kvar, kan också dra åt helvete”

Här lämnar vi Gert skyndsamt, milt konfunderade över att den bild vi haft av denne, som vi trodde, belevade man inte visade sig stämma med verkligheten. Vi lär få anledning att återkomma till herr Bulin.

Entry filed under: Betraktelser. Tags: , , , .

Värdelös Värdegrund? Pressgrannar

1 kommentar Add your own

  • 1. Mästerbloggare Gert Bulin « Gröna Köpingen  |  september 18, 2012 kl. 8:36 e m

    […] du utförligt skulle kommentera det olustiga tillbud som drabbade dig i samband med en schackrond. Händelsen finns beskriven tidigare på denna blogg, men trots detta, en kort […]

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

september 2012
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: