Mästerbloggare Gert Bulin

september 18, 2012 at 8:36 e m 1 kommentar

Snälle, söte, rare Gert Bulin. Hör av dig!

Du lovade tidigt i våras att du utförligt skulle kommentera det olustiga tillbud som drabbade dig i samband med en schackrond. Händelsen finns beskriven tidigare på denna blogg, men trots detta, en kort rekapitulation.

Gerts motspelare kastar i frustration över ett mindre lyckat drag en schackpjäs som är nära att träffa stackars Gerts högra ben. Mästerbloggaren kan inte avfärda det timade som en olycklig bagatell utan tycker sig ana ett vidare och allvarligare sammanhang fyllt av illvilja, konspiration ja kanske rent av mordkomplott.

Det vi nu efterlyser är den redogörelse som Gert utlovat under den som vi tycker hårresande rubriken ”Schackbrädet – Den ultimata platsen för våldsbrott”. Gert lovade att skriva om detta under våren/försommaren. Även om det just idag blåser jumma vindar så ger almanackan information om att vi är framme i medio av september. Detta gör oss oroliga. Är du sjuk? Är du förvirrad och har tappat alla tidsbegrepp? Är du så skrämd av händelsen att du blivit apatisk och oförmögen att blogga (med undantag för en enstaka kommentar)? Eller värst av allt: Har du flyttat från orten ?

Än en gång. HÖR AV DIG!!! Vi är så oroliga.

Entry filed under: Betraktelser, Diverse. Tags: , , , , .

Ledaren Fotovård

1 kommentar Add your own

  • 1. Artikeln Gert! « Gröna Köpingen  |  september 23, 2012 kl. 9:26 e m

    […] Idag kom ytterligare utsvävningar av osammanhängande karaktär där Mästerbloggare Gert Bulin hämningslöst spekulerar om GK-bloggredaktionens fortplantningsförehavanden. Trovärdigheten hos Herr Bulin har i och med detta nått nya, oanade bottennivåer. Den sista återstående möjligheten för Herr Bulin att återfå något som kan liknas vid trovärdighet är att snarast publicera den tidigare utlovade artikeln angående “Schackbrädet – Den ultimata platsen för våldsbrott”. […]

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

september 2012
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: