Sex och samlevnad

oktober 11, 2012 at 6:00 f m 1 kommentar

Det har till vår ohöljda förvåning kommit till vår kännedom att någon eller några tycker sig finna att vi på bloggen är fixerade vid sex, samlevnad, prostitution och tvetydigheter. Jaså, Jaha… Ett litet påpekande i all enkelhet:

I Sverige finns för närvarande ca 9,5 miljoner invånare. I hela världen ungefär 7 miljarder utlänningar (en, som det kan tyckas, markant snedfördelning). Dock. Alla dessa människor är levande bevis på att sex och samlevnad engagerar folkmassorna. Det lär vara en ytterst, ytterst begränsad skara som kan åberopa jungfrufödsel. Utöver dessa övningar, som bevisligen burit frukt, tillkommer ett oändligt antal träningslägringar. Till detta kan läggas ett icke obetydligt antal, av diverse parader uppmuntrade, samkönade övningar, som naturligtvis inte sätter spår i befolkningsstatistiken. Vi har också en oerhörd mängd djur som visar starkt intresse för denna verksamhet. Kaniner, en vildsvinstam i stark tillväxt, råttor, möss, blötdjur, insekter m.m. Listan kan göras hur lång som helst. Nu kommer naturligtvis någon liten petimäter att påpeka att antalet ut- och invånare inte stämmer exakt. Har ingen betydelse. Faktum kvarstår:

Alla dessa varelser med Homo Sapiens i spetsen bevisar att det kopuleras hejdlöst. Dag och natt. Årets alla dagar. I alla väderstreck. Jorden runt.

Är detta något att förtiga? Något att skämmas över?  Nej. Fram i dagsljuset bara. Vi på bloggen kommer att med kraft penetrera alla aktuella spörsmål i detta ämne och vi betackar oss för att bli utpekade som sexfixerade. Vi skänker bara företeelsen den uppmärksamhet den förtjänar. Vi vill nog kalla förökningsritualen världens mest spridda, nyttigaste och mest omtyckta motionsform.

Den dag ex. rytmisk sportgymnastik, konstsim, skidorientering och slungboll engagerar mänskligheten i lika stor grad som ovan nämnda idrott skall vi skänka dessa verksamheter minst lika stor uppmärksamhet. När flamskvävnad och knyppling finns på det olympiska programmet skall också dessa grenar hamna i fokus.

F.ö. Är det så farligt om det pratas lite snusk i stugorna? Vi vill erinra er ett gammalt ordstäv från Frödingetrakten:

Strunt är strunt och mus är mus
Om ock i gyllne trosor
Men sliskigt snack från snuskig trut
Är ändå bara glosor
 

Som avslutning en av Nils Norrälvs limerickar som visar att tillfälle till kopulering är synnerligen efterlängtat även bland våra husdjur.

En vår, ett sto uti Ringsten
Tyckt sig höra: ”Nu kommer hingsten!”
Och hon längta och led
Fick till slut tungt besked
Hon hört fel, för det gällde ju Pingsten
 

Entry filed under: Diverse. Tags: , , , .

Skolinfektionen Kärnfrisk kraft?

1 kommentar Add your own

 • 1. T F Päärat  |  oktober 12, 2012 kl. 3:00 e m

  Hmm! Intressant ämne, gissningsvis mest för ANDRAS beteenden och DE ÖVRIGAS låga moral!

  Hade rubriken varit ”Två och samlevnad” hade det varit enklare för monogamister, och de inblandade hade sluppit skaffa trippel- och kvadrupelsäng. Rent allmänt påpekas också att man utan att skada innehållet kan utbyta titeln ”drama-serie” mot ”madrass-serie” evad gäller vissa televisionsprogram.

  T F Päärat

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

oktober 2012
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: