Häxringar på vattnet

oktober 13, 2012 at 10:00 f m Lämna en kommentar

Solen dalar. Höstkylan kryper in under fiberpälsen. Trots detta ser man fortfarande här och var kvinnliga väsen som så fort det blir en glipa i molnen vänder ansiktet mot de livsgivande solstålarna. Avsikten är nog inte i första hand att tillgodose vitaminintaget utan att nyttja de allra sista möjligheten till en klädsam hudfärg. Bloggen har en bekant som appropå hans hustrus solvanor påpekade att ”Välstekt fläsk är aptitligare än vitt”. Vi måste naturligtvis ge honom rätt till viss del, men vi vill i folkhälsans tjänst påtala riskerna med överdriven solexponering. Vi tänker här inte bara på risken för livshotande hudsjukdomar utan också på ett inte lika förödande men dock tragiskt fenomen.

Vi på bloggen som börjar bli lite till åren har under resans gång på stränder och annorstädes noterat hur från början förträffliga råvaror av sol och tidens tand förvandlats tlll alltför välstekta varelser. Unga, frächa flickor har med tiden begåvats med ansiktshud som får ett normalbegåvat russin att blekna av avund. Vi tycker detta är synd och slöseri med guds gåvor. Dessa kvinnor är naturligtvis bortom all räddning trots de mängder hudkrämer som masseras in i rynkorna. För dem är det kört. Vi hoppas att den nya generationen tar till sig den medicinska kunskap som påtalar att friska däggdjur mår bäst i skuggan.

Men trots allt en liten strimma av hopp för de alltför vidbrända: Holländska planer på en ”Häx och Kexpark” i närområdet skulle naturligtvis öppna en enorm arbetsmarknad för dessa människor. Formerna är ännu lite för lösa i konturerna så vi ber att få återkomma när vi har lite mer välstekt kött på benen.

Vi vill passa på att göra reklam för en produkt som lämpar sig för de som ännu inte är utom räddning.

Entry filed under: Kropp och hälsa. Tags: , , , .

Kärnfrisk kraft? Inte så illa som befarat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

oktober 2012
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: