Valmanifest del 2

december 6, 2012 at 9:40 e m Lämna en kommentar

Vi skall i dag presentera återstående fenomen som vid ett CNP-maktövertagande kommer att förbjudas. Vi har redan efter förra manifesteringen hört rykten om att det pratas ute i stugorna. ”Äntligen något parti som tar tag i de riktigt svåra och obehagliga frågorna”.

Nr. 5 på hatobjektlistan blir Extremfeminister: På vilket sättgynnar det kvinnornas kamp förjämlikhet och rättvisa att ett gäng, oftast rödgardistiska, feminister rusar runt och vräker ur sig otidigheter mot oss män? ”Män är svin! Alla män är våldtäktsmän! Åt helvete med patriarkatet!” Skall vi stillatigande behöva ta detta? En sak är fullständigt kristallklar! Om vi skulle kontra och offentligt basunera ut otidigheter i stil med: ”Kvinnor är suggor! Alla kvinnor är luder! Åt helvete med kärringarna!” Då skulle det ta hus i helsike. Hela FI-ligan skulle resa sig som en man och ropa på blodbad och hämnd.

Lika lön för lika arbete. Även kvinnor på chefspositioner. Jämlikhet i hemmet osv. Detta är självklarheter för varje sunt intellekt, men den kampen vinns inte med hjälp av hysteriska manshatare. Det där med jämlikhet i hemmet kan vara en smula tveeggat. Om man som bloggred. är gift med en kvinna vars enda och stora fritidsnöje är att städa, tvätta och diska skulle det kännas rent sadistiskt att ta detta nöje ifrån henne. Men de som vill ha hjälp i hemmet skall naturligtvis, i jämnlikhetens namn, få det. Upp till kamp! För männen och mot FI!

Förkrympta förståndsgåvor för oss osökt in på nästa förhatlighet: Krympplastförpackningar. Krympplast kan väl undantagsvis vara bra. Skydd för ömtåliga komponenter. Verktyg med lösa tillbehör som annars riskerar att tappas bort. Men: Skruvmejslar, batterier, skiftnycklar, spännband o.s.v. o.s.v. Varför skall dessa, och mycket annat, kvävas av krympplast, som dessutom är stört omöjligt att få bort utan specialverktyg och ansenligt våld. Ibland kan det vara illa nog med bara plast, utan krympfunktion. Hur många har inte under rundlig tid kämpat med att få av höljet på ex. en Fransk Nougat?

Förbud!!

Katt och Hundbeklädnad: Djurskydd är väl knappast något kontroversiellt. Djur skall behandlas väl så därför är det en gåta för GK-bloggen att djurvårdsorganisationerna inte agerar mot oskicket att klä ut stackars hundar och katter i fånig beklädnad. Det är mössor, mockasiner, benvärmare, halsdukar och så täcken i alla möjliga och omöjliga varianter. Fäggranna täcken i tunn plast är populära och effekten av dessa blir ibland att djurens päls trycks ihop så att den isolerande luftspalten minskas och det stackars kräket fryser. Har ni sett blicken hos en textilbesudlad hund? Han skäms över sin ömkliga skepnad.

Förbud!

Melodifestivalen: Kan man tävla i musik? Ja, visst kan man väl det. Men då skall man se till att det är just det: En tävling i musik! Som det är nu är det snarare frågan om en tävling i gymnastik och akrobatik. En artist eller grupp i fånig utstyrsel (ABBA har här ett oslagbart rekord) framför sitt nummer, omgivna av en samling malplacerade spänstfenomen som virvlar runt så att artisternas hår fladdrar av vinddraget. Skulle inte det räcka så blåser man håret av deltagarna med någon överdimensionerad fläkt. Vad har dom där att göra? Är det inte artisten, musiken och musikerna som skall exponeras? Är man tillräckligt bra behövs inte sådant trams. Titta på Clapton, Van Morrison, BB King, Sven Zetterberg m.fl. Dom står rakt upp och ner och spelar och sjunger, och dom gör det jäkligt bra. Utan fläktar och gymnaster.

Lägg ner festivalen, eller byt namn. ”Europamästerskapen i rytmisk musikgymnastik”?

Det börjar bli sent . Vi sätter punkt här för kvällen och avslutar med en inbjudan till presumtiva väljare. Hör gärna av er med tips om sådant som ni tycker hjärtligt illa om. Vi lovar att ta med det i vårt manifest om ni förbinder er att som motprestation lägga er röst för CNP när det blir så dags.

Upp till kamp inför valet!

Entry filed under: Politik och samhälle. Tags: , , , , .

Storebror ser dig fortfarande! Kommentar Mönsteråsbloggen, Snöbollar m.m.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

december 2012
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: