S&S Hjärtespalten

december 26, 2012 at 12:47 e m Lämna en kommentar

Så här i jultider sitter säkert ett inte ringa antal sysslolösa individer och funderar på livets mål och mening och inte sällan glider nog tankarna in på det som har med fysiskt samarbete att göra. Den i dagarna aktuella jungfrufödseln får väl trots allt betraktas som ett, visserligen lyckligt men dock, undantag. Nej. Som tidigare noterats: Sex engagerar.

Frågor under ovanstående rubrik fortsätter att strömma in till red. Vi ämnar sätta Lillgull och Manfred i arbete vad det lider. Det blir nog, i och för sig, inte så betungande. Frågorna som når oss är ofta av snarlik natur. En majoritet av frågorna handlar om amatörens första stapplande steg på erotikens vägar. Andra vanliga spörsmål gäller huruvida den ena eller andra varianten av övningar kan betraktas som normal.

Fortfarande hörs kritiska röster som tycker att vi är alltför fixerade vid den sexuella biten av samlevnadsproblematiken.

Vi skall böja oss för dessa våra belackare och från och med nu kalla vår insändarservice ”Hjärtespalten”. Detta breddar verksamheten och öppnar för diskussion med fokus på de mjuka och mysiga värdena. Dylika spalter är frekvent förekommande i div. veckotidningar men innehåller oftast, tyvärr, råd och hjälp av minst sagt tveksam och otidsenlig karaktär. Framför allt manliga läsare invaggas i tron att framgång hos motsatta könet bygger på velourklädsel, blomsterköp samt uppvisande av ett gott handlag med i köket förekommande hushållsmaskiner. Färdighet i rengöring av sanitetsporslin framhålles ävenledes som ett medel till framgång i sexuella sammanhang. Detta är naturligtvis nonsens. Historien visar att en kvinna värd namnet föredrar en mansperson med utpräglat maskulina egenskaper. En som man brukar säga ”Karla – Karl” milsvitt skild från velourtyper av osäker sexuell läggning.

GK-bloggen har därför glädjen att presentera vår nye medarbetare med ansvar för modern, tidsenlig rådgivning i samlevnadsspörsmål. Det är den bland motorburen ungdom väl kände, ja smått legendariske Rolf ”Biffen” Karlsson. Eller ”Råbiffen” som han kallas i den trängre bekantskapskretsen. Vi presenterar fortsättningsvis hans råd och dåd under vinjetten ”Roffes Hjärtespalt”. Med start i dag svarar Roffe på läsarnas frågor. Premiärfrågan tillhör tidigare omtalade ”nybörjarproblem”.

Signaturen ”Osäker” skriver: Jag är en kille i tjugoårsåldern som har ett jätteproblem. Jag ser, tycker jag själv, ganska bra ut och har egen bil så egentligen har jag det väl förspänt. Jag är kär i en flicka som jag brukar bjuda med på en åktur ute på landet. Men. När jag stannar bilen och skall försöka pussa henne och tafsa på brösten blir jag jättenervös och så svettig om både fötter och händer att jag slinter och min flickvän blir alldeles blöt. Då blir hon arg och säger att hon inte vill. Vad gör jag för fel? Skall jag köpa blommor eller choklad i stället eller bjuda ut henne på någon romantisk restaurang? Snälla hjälp mej! ”Desperat tranpirerare”

Bäste Desperado!

”Nej för fan! Inget romantiskt tjafs. Sånt är bögfasoner och passar inte en kille med stake. Gör så här: Bjud bruttan på en repa i kärran. Styrk dej i smyg med en knatting ”Kosken”. Det lugnar nerverna och tar bort handsvetten. Kör ca fem mil ut på någon, gärna ensligt belägen väg. Stanna på undanskymd plats och ställ vedebörande inför tvenne alternativ: Rekorderlig baksätesgymnastik eller en ensam, enslig fotvandring på ca 5 mil. Jag garanterar dej grabben. Paltorna åker av och du får tillfälle att visa dej på styva linan. Det säger ”Klick” och du har en vän för livet. Skulle hon mot förmodan välja fotvandringen så var glad att du i tid avslöjat en rabiat, frigid faen med sjukligt motionsbegär.”

Kör hårt och lycka till. Roffe

Tack ”Biffen”. Handfasta råd är extra välkomna nu i juletid. En tid som ofta skapar grogrund för sentimentalitet och veka sinnen.

Entry filed under: Sex och samlevnad. Tags: , , .

Det lackar Vardag igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör sällskap med 39 andra följare

Kalender

december 2012
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: