Tack gode Gud!

januari 9, 2013 at 9:08 e m 1 kommentar

GK, det mest centrerade av allt i centrum har under några dagar plågats av en elakartad skrämselhicka. Ett s.k. ”idéprogram” har presenterats i media. Ett program så fullt av stolligheter att varje rättrogen centerpartist tagit sig för pannan och hoppats på ett uppvaknande ur en otäck dröm. Slopad skolplikt, månggifte. Platt skatt och fri invandring. 4-procentspärren föreföll i ljuset av detta som ouppnåelig.

Lugn, alla i mittens rike. Några ledande profiler i Sverigedemokraterna hade för ett tag sedan några omtalade övningar för sig där dessa visade bristande omdöme genom järnrörsattacker och rasistiska uttalande. Alla trodde på ett raserat väljarstöd. Så icke. Stödet ökade till ny rekordnotering.

Nu satte sig några kreativa centrar och spånade, efter några rejäla järn från helrören. ”Vi gör bort oss riktigt rejält. Det är kanske olämpligt att slå folk i skallen men vi presenterar ett idéprogram som är så in i graden korkat att vi gör bort oss riktigt, riktigt ordentligt. Långt värre än Sverigedemokraterna. Då får också vi ökat stöd och landar med marginal på rätt sida spärren”

Nu kan vi alla känna oss lugna. All uppståndelse bottnar i en fyllegrej. Tack gode Gud att det inte var allvar!

Entry filed under: Politik och samhälle. Tags: , , .

Kärleksfrågespalten Vad försiggår västerut?

1 kommentar Add your own

  • 1. Michael Ericson  |  januari 10, 2013 kl. 7:13 f m

    Tyvärr tror jag inte GK-redaktionen ska ropa hej än. C visar tydligt att de satt spaden i jorden, inte för att bygga utan för att en gång för alla begrava alla möjligheter till försörjning på landsbygden. Mp står bredvid och pekar var man ska gräva. Med varg och vindkraft ska allt som fortfarande kan upplevas attraktivt med landsbygden fördrivas. Eskil svamlar på om sitt nya matland, men vem som ska producera råvarorna när bonde efter bonde spikar igen, verkar han inte ha tänkt på. Balkonglådor i Stockholm räcker tyvärr inte långt. Tvi tvi tvi

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör sällskap med 39 andra följare

Kalender

januari 2013
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: