Redaktionspresentation

januari 25, 2013 at 8:00 f m 4 kommentarer

bosseEfter några månader i bloggosfären uppmärksammar vi ett misstag vi begått. Vi har inte presenterat redaktionen vilket av vissa kan tolkas som feghet och ett tecken på att vi inte vågar stå för våra åsikter. Helt fel. Det hela är ett beklagligt förbiseende.

Jag som är redaktör heter Bo Sam Lage von Bloghster och ser ut enligt bifogat foto. Kallas till vardagslag Bosse Bloggare. Som namnet antyder har jag tyskt-österrikiskt påbrå och enligt släktforskning är jag kusin (visserligen på långt håll) med en man vars farfar hälsat på ärkehertig Frans Ferdinand. Trots mitt ursprung är jag en man av folket och kan umgås med såväl kreti som pleti.

Jag är i övre medelåldern och kan se tillbaka på en skolgång som resulterade i en realexamen i mitten av 60-talet. Efter avslutad skolgång har jag ägnat mitt yrkesverksamma liv åt studier på nära håll av vårdinrättningar och behandlingshem med psykiska åkommor som affärsidé. Nu är jag pensionär med en obetvinglig målsättning att via bloggen belysa allt som luktar korruption och maktmissbruk utövat av andra än företrädare för den politiska sammanslutmingen Gas (Grön ansamling) i vilken jag tjänstgör som oomtvistad portalfigur.

Min familj består av fru och tre barn där åtminstone moderskapet är klarlagt. På fritiden ägnar jag mig åt allt som inte har med motion att göra. Någon politisk dito kan däremot vara intressant och engagerande. Jag är musikintresserad och kan lyssna på det mesta. Dock undviker jag dansbandsmusik och country efter att jag intagit min måltid som för mitt välbefinnande bör vara befriad från grönsaker i större mängd. Jag har uppnått en ålder av 66 år och har inte framlevt hela mitt liv i Gröna Köpingen. Inte än hoppas jag.

Entry filed under: Presentation. Tags: , , .

Litterär bomb Bonde söker fruar – del 1

4 kommentarer Add your own

 • 1. Cafë Bärs  |  januari 25, 2013 kl. 9:04 e m

  Allas vår vän Lalle inte visste att du är skrinent och politiker!

  Gilla

  Svara
 • 2. VänsterHögerCenter  |  januari 26, 2013 kl. 4:07 e m

  Vart i köpingen bor du Bo Sam Lage?

  Gilla

  Svara
 • 4. Anders  |  januari 29, 2013 kl. 3:36 e m

  Mycket bra med en pressentation. Jag har på senare tid haft den stora äran att vid några tillfällen få frågan om huruvida jag är inblandad i denna blogg. Jag känner mig naturligtvis lite mallig över att vara misstänkt. Jag tackar för rolig läsning och ser med spänning fram mot framtida inlägg.

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör sällskap med 39 andra följare

Kalender

januari 2013
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: