Trötta bybor

mars 5, 2013 at 8:23 e m Lämna en kommentar

Vi läser i lokala Termometern att bybor, engagerade i en lokal samhällsförening, är trötta på att aldrig få svar, inom rimlig tid, på förslag som tillställts fullmäktige. Vi tror oss veta att det gäller en smärre ort där en av GK:s absoluta politiska tungviktare har sina bopålar. Om det är detta som gör att man förhalar besked om ett ev. förbud mor tung trafik må vi låta vara osagt men det kan konstateras att man inte kan beskylla kommunen för att prioritera frågor som berör maktelitens tomtgräns. Ingen ”svågerpolitik” här inte.

Förslaget om att återvinningsstationen skall placeras i anslutning till kyrkan kan skapa synergieffekter. Inte så att kyrkobesökarna skulle generera en mängd sopor, men kanske tvärt om. En och annan avfallstransportör skulle kanske kunna tänkas slinka in och få ett Guds ord när de ändå har vägarna förbi. Det skulle gynna besättningen i ganska glesa bänkrader.

Entry filed under: Betraktelser. Tags: , , , .

Önskemål nr 3, 2013 Politiska snilleblixtar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör sällskap med 39 andra följare

Kalender

mars 2013
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: