Snedsteg

maj 27, 2013 at 8:00 f m Lämna en kommentar

Jag såg Let’s Dance i fredags. Inte av egen fri vilja utan på grund av brist på alternativ och starka viljor i grannskapet. Jag vet att en ansenlig mängd människor tittar på detta och finner nöje däri. Full respekt för det. Det passar bara inte min smak. Jag kanske bara är avundsjuk. Bitter över att en förr ganska dansant yngling reducerats till en knäsvag halvinvalid.

Trots allt tar jag mig friheten att ifrågasätta den lyteskomik som visas upp i form av orörliga krögare, solbrända poeter och komiker utan antydan till taktsinne. Dessa har naturligtvis budats för att folk skall ha någon tafatt stackare att flina åt. Det är lågt.

Jag somnade framför rutan och missade att Maria Montazami röstats ut. Det var synd, för här har vi en flicka som med kraft visar att begreppet ”Dumma blondiner” är orättvist och fel. För all framtid kommer detta exempel på klarsyn att förvaras i arkivet. Hennes anhöriga kom av någon anledning på tal vilket resulterade i följande: ”Jag stod nära min mormor som var min mammas mamma”. Det kanske var en medveten lustighet, vad vet jag? Hur som helst. Minnesvärt.

Entry filed under: Media. Tags: , , , .

Arvtagaren? Omaka par

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

maj 2013
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: