Semestertider

juni 23, 2013 at 8:00 e m Lämna en kommentar

Då har det äntligen vänt. Midsommar är ett minne blott. För många storkonsumenter har det inte lämnat några minnen alls. Vi går mot årets höjdpunkt, hösten, med allt vad det innebär av fantastiska naturupplevelser.

Ännu är det sommar och varmt och djävligt. Vädergudarna har i år varit nådiga och förskonat oss från försommartorka med brunbrända gräsmattor och torkade skogsplantor i släptåg. Sällan har nederbörden portionerats ut så frekvent i lagom doser. Allt är grönt och gräset växer så det knakar, till glädje, alternativt förtret, beroende på läggning. Gräsmattor, trädgårdsland, solbad, vanliga bad, mm. tar sin tid och bloggkonsumerandet sjunker under sommaren. Därför tar vi en tids semester från tangentbordet. Inte så att vi slutar helt utan vi ransonerar inläggen i väntan på de stora sensationerna. I den mån det blir några inlägg så kommer dessa på lördagar.

Vi skall en tid lägga all vår kraft på GAS valmanifest som kommer att skaka om riket när det publiceras om några veckor. Vi yppar inte mera nu men vi kan meddela att det ryktas om tunga S- avhopp till GAS i sydliga delar av vårt avlånga land.

Det blir en spännande höst. Glad sommar önskas ni alla av bloggred.

Entry filed under: Diverse. Tags: , .

Rosenrött och sockersött Livstecken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

juni 2013
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: