GAS valslogan

juli 23, 2013 at 8:21 e m Lämna en kommentar

GAS segertåg fortsätter. Överallt talar man om manifestet och spänningen inför presentationen är hart när olidlig, i såväl slott som koja. Vår slogan: ”Mer åt alla. Överallt. Garanterat” (MÖG) har fått en oerhörd genomslagskraft. Hela nationens förväntningar och önskemål ryms i dessa ord. Dock ser vi oss nödsakade till ännu en smärre justering. Ett antal läsare har hört av sig och undrar vad som menas med ”Mer åt alla”. Vad som åsyftas med alla torde vara solklart, osäkerheten gäller vad som menas med mer. Ponera att vi har en stackare som är fattig. Är det då mer fattigdom vi utlovar? Någon annan dignar under sjukdomens ok. Är det mer lidande vi utlovar? Naturligtvis inte. Något skamsna erkänner vi att det hela kan misstolkas. Vi menar naturligtvis att alla skall få det oerhört mycket bättre. Därför gör vi ännu en justering och GAS valslogan lyder från och med nu: Bättre för alla. Överallt. Garanterat

Entry filed under: Politik och samhälle. Tags: , , .

Natur-nytt Gas valmanifest

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

juli 2013
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: