Valmanifestet: Militant feminism

september 9, 2013 at 8:00 f m Lämna en kommentar

Vi fortsätter redovisningen av tankegångarna i vårt valmanifest Det är kanske lite otaktiskt att gå ut så här tidigt. Risken att andra politiska partier kopierar våra förslag är uppenbar. Vi ser redan oroande tendenser i och med att Alliansen gått ut och lovat pensionärerna en hundralapp i skattesänkning. Det är naturligtvis småsmulor jämfört med vårt löfte om total skattebefrielse så konkurrensen på det planet är inte mördande.

Idag skall vi behandla något som vi faktiskt hoppas att alla partier tar efter. Avståndstagande till den s.k. ”feminismen”.

Få företeelser har genom åren skänkt oss sådan glädje och tillfredställelse som kvinnor. Utan dessa fantastiska varelser skulle tillvaron för en normalt funtad mansperson te sig som en hopplös vandring i öknen utan en enda liten oas inom räckhåll. Tillvaron skulle vara fullständigt meningslös.

Vad skulle en tonåring sysselsatt tankarna med under en tråkig kemi- eller mattelektion om inte med flickor? Hur mycket folk hade samlats i folkparkerna, om inte förhoppningen om närkontakt med motsatta könet funnits? Kom man dit enbart för musiken och dansen? Ingalunda. Låt oss slå fast. Vi älskar, och har alltid älskat kvinnor. Kvinnor värda namnet.

Vad vi däremot tycker hjärtligt illa om är ”feminister”. I synnerhet s.k. ”militanta feminister”. Nu kallar sig visserligen snart sagt alla, av populistiska skäl, sig för feminister. Till och med en så pass förståndig karl som Reinfeldt tittar storögt in i kameran och säger: ”Jag är feminist.” Alla är feminister. Låt oss reda ut begreppen och definiera vilken variant som vi, med rätta, tycker erbarmligt illa om.

Kvinnan har i ett historiskt perspektiv understundom behandlats illa. Det råder ingen tvekan om det. Lika lön för lika arbete är en självklarhet, och det är skandal att så ännu inte är fallet, fullt ut. Samma karriärmöjligheter inom skilda sektorer också. Men. OBS! Vi anser att resp. kön skall passa till jobbet ifråga. Om så är fallet, så skall naturligtvis jämlikhet råda. Självfallet bör också likhet inför lagen vara en rådande princip.

Nu finns det en liten klick vilsegångna och högljudda ”feminister” som genom sitt agerande och metoder motarbetar ett gott syfte. Ett bärande element i deras kontraproduktiva kamp är att alltid, överallt, smutskasta personer av hankön. Män är svin, äckliga, våldtäktsbenägna, horkarlar som borde utplånas från jordens yta. Det finns säkert ett och annat mansjouvernistiskt svin men att dra alla över en kam är oförskämt, onödigt, enögt och enfaldigt.

Det är trevligt med kvinnor. Om dessa också ser trevliga ut så är det definitivt inget minus. Att män tittar på vackra kvinnor är väl inget konstigt. Tvärt om. Det vittnar om att såväl kropp som själsliv fungerar enligt vår skapares intentioner. Det är heller inget fel att kvinnor tittar lite skälmskt och lystet på attraktiva manspersoner. Vi på bloggen har glädje av detta.

Flickor, damer, kvinnor vad man nu vill kalla dem, lägger ner en inte föraktlig tid på att göra sig attraktiva. Man sminkar sig, spenderar mindre förmögenheter på täta besök hos frissan och att tyget inte räcker till att skyla hela bysten är inget utslag av sparsamhet med textilierna. Nej. Man vill visa upp sina behag. För vem? Oftast är det nog motsatta könet som är måltavla för ambitionerna. ”Nej, nej”, säger FI-kvinnorna ”Jag gör det för min egen skull. För att jag skall känna mig säker i min roll som självständig, fri kvinna.” Nja. Vi tror vad vi vill. Kvinnor vill attrahera män, (i undantagsfall andra kvinnor). Män vill imponera på kvinnor.

Enligt militanta feminister är alla män som fastnar med blicken i ett djupt dekolletage eller tittar aningen lystet på ett par välsvarvade kvinnoben, presumtiva våldtäktsmän och banditer. De är dreglande äckel och avskum som borde kastreras och steglas partiellt.

Om en klädkedja, eller annan, som säljer varor till en kvinnlig publik, annonserar sin vara genom att förevisa den på någon annonspelare där en välskapt kvinna visar upp trosor, BH eller vad det nu kan vara blir det ett helvetes liv: ”Kvinnoförnedring. Könsförnedring. Spridande av ett osunt kvinnoideal” etc. Vad är det som är förnedrande? Om modellen är för smal, eller för den delen alltför fet, kan det vara tveksamt. En modell så voluminös att man inte kan avgöra var brösten slutar och magarna tarvid, är nog inte så säljande. Nu hör jag hur det rasslar till ute i stugorna. Feministerna reser sig som en man, höll jag på att säga, och vrålar: ”VA! Skall inte en fri, stark, självständig kvinna få se ut som hon vill?” Naturligtvis får hon det men det säljer knappast i den utsträckning som det ”elake, klädkedjeägande, kapitalistiska svinet” önskar. Skulle man inte kunna tänka sig att ”en fri, stark, självständig kvinna” också kan se ut som en fotomodell? Här menar vi inte den trådsmala, ganska frånstötande typen, utan en med lagom antal kilo och med anletsdrag som hamnat på rätt ställe. Är det kriminellt att vara snygg? I så fall ligger vi på bloggen lite risigt till. Måste ett äkta, vänsterradikalfeministiskt praktexemplar alltid gå kring i hemstickade, fotsida kläder i regnbågens alla färger. Långt stripigt hår som det kostat stor möda att få tillräckligt risigt. Röda strumpor som kliar och en tovad hatt som vore den hämtad från någon gammal Åsa- Nissefilm?

De kanske de måste. Dock är det inget som lockar det manliga könet, men det är väl det som är meningen.

När Grön AnSamling (GAS) kommer till makten blir det en stark reducering av de militanta feministernas svängrum. Det skall bli straffbelagt att smutskasta oförvitliga manspersoner och att sprida ett osunt kvinnoideal. Innehav och uppförande av Valerie Solanas, SCUM-manifest innebär med automatik fängelse under minst en månad. Där skall den skyldige straffas med tvångsvisning av ”Dressmans” reklamfilmer där ett antal lagom medelålders män, charmigt småskrattande, kliver upp ur havet iförda kalsonger. Då får de lära sig vad äkta, maskulin förnedring innebär.

Som tidigare påtalats. Vi älskar kvinnor. Den riktiga varianten. Därför skall vi införa att nytt begrepp som inte fläckas av gamla vanföreställningar:”Kvinnoist”

När GAS vunnit nästa val kommer alla att deklarera: ”Jag är kvinnoist”

Med GAS, mot feminism, för kvinnoism!

Entry filed under: Valmanifestet. Tags: , , , .

Youtube ”Va va det jag sa?”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

september 2013
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: