Kommunala oegentligheter

oktober 23, 2013 at 3:39 e m Lämna en kommentar

För en tid sedan läste vi i organet ”Termometern” att en arbetsledare i Mönsterås, av en kvinnlig underställd blivit anmäld för sexuella trakasserier. Dessa skulle enligt kvinnan bestått i erbjudande om gemensamma nakenbad samt avsiktlig beröring av låren. Om det handlade om ytterlår eller innanlår förtäljer inte historien. En nog så viktig detalj när det handlar om charkuterier, men här saknar det kanske intresse. Det är nog handlingen som sådan som räknas.
Händelsen skulle utredas, men vi har ännu inte i media kunnat ta del av utfallet. Kanske har det trots allt redovisats och vi av någon anledning missat resultatet.
Hur som helst. Detta låter förfärligt och vi tar kontakt med kommunhuset i Gröna Köpingen för att informera oss om huruvida något sådant har timat även i GK. Vi söker upp social– och personalchefen Eva Ortebäck för en kommentar (man har av besparingsskäl infört en gemensam chefsfunktion för personal och socialkontoret).
”Nå Eva. Har ni drabbats av något liknande här i GK?” ”Nej faktiskt inte. Det är ett tag sedan det hände i vår vänort, och vi har väntat alltsedan dess, men hittills förgäves. Här har varken erbjudits bad eller beröring. Vi får se hur det blir, men det ser mörkt ut.”

Entry filed under: Betraktelser. Tags: , , , .

Övernaturligt? Verklighetens friskolor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

oktober 2013
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: