Blondinballes första inlägg

maj 9, 2014 at 7:17 f m Lämna en kommentar

Här kommer första bidraget från Bertil ”Balle” Svensson. Vi publicerar hans intressanta inlägg i oredigerat skick.

”Tjena! Lite förbannad på morsan idag. Hon hade lovat hamburgare till middag och så kommer hon dragande med fiskbullar. Va faen. Nu när jag valt att bo hemma hos morsan istället för att flytta ihop med någon tjej så kunde hon väl curla lite som tack. Annars är hon rätt skyst.
Farsan vet jag inget om. Han var i Sydamerika när jag föddes och när han kom hem och fick se mig stack han igen och kom aldrig tillbaka. Jag var lite stolt över farsan när jag var liten, för morsan sa att han gick på sjön å då trodde jag att han var släkt med Jesus.
I går var jag på traktor-rejs. Jävla va häftigt. De körde på en lerig åker och skiten bara sprutade om däcken. Vann gjorde en upphottad ”fyrfemti” utan båge som välte vid målgången. Får se om jag har tid att gå på begravningen. Det brukar va goda kakor. Morsan är en djävel på att baka. Hennes Finska pinnar är bäst. Vi brukar vara roliga och vända på kakorna och kalla dom ”pilska finnar” istället. Sånt tycker vi är skoj. Vi är ett gäng gillar som brukar sitta nere vid korvkjosken och berätta fräckisar. Det är eksta roligt när det handlar om jöka och kröka. Ibland är det tjejer där också som lyssnar och jag tror att de tycker det är roligt åxå. Dom skrattar alltid åt mej. Jag har inte varit så mycket med tjejer men jag har dansat en del i bygdegården och på centerns riksting i Fagerhult. Det är kul att krama lite på kejerna. Skall nog gänga mej en dag. Men hon skall va snygg och rik.
Jag skall nog anmäla mej till ”Bonde söker fru.” Då kanske jag blir rik och berömd å får tag i en brutta som jag kan sitta och hångla med i kohagen. Jag har sett alla program och tycker att både bönderna och tjejerna är snygga och smarta. Jävla bra program. Skulle vilja gifta mej med Linda Lindorff.
I morron skall jag skota hos grannen. Han har ett stort kärr som det är häftigt att köra i. Det sprutar om blondindäcken presis som på traktorrejset. Får se om jag har råd att köra en sväng i dyhålet. En annan gång körde jag ner hela maskinen till taket. Det var häftigt, men dyrt. Jag fick ta morsans besparingar för att ha råd med bärgningen. Morsan var lika sur som kärret.
I morron kommer en tjej från tidningen på besök för att göra ett reportage om när jag släpper ut Blenda på bete. Det påstås att hon varit gift med en bonne så det kanske skulle kunna bli nåt mellan oss. Hon spelar musik åxå, men sånt där skränigt skit. Rock och blus eller va det heter. Jag vill helst lyssna på kuntry eller dansband. Rockabilli går också bra för de har så häftiga bilar och kläder.
Nu får det räcka för ida’.
När jag läste igenom vad jag skrivit kan man tro att det var Blenda som varit gift med en bonne. Jag menar skrivtanten från tidningen
Tjabba!”

Entry filed under: Blondinballe. Tags: , , .

Blondinballes blogg Fisk och fiskafänge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

maj 2014
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: