Ransonering

maj 13, 2014 at 7:00 f m 1 kommentar

Vi på bloggen är oerhört glada och stolta över att ha Bertil ”Blondinballe” Svensson i medarbetarstaben. Han har på kort tid blivit ett hett samtalsämne och gissningarna beträffande hans ursprung är legio. Balle har lovats anonymitet eftersom hans mamma fruktar att kändisskapet skulle påverka hans vardag negativt. Vi kan dock avslöja att de mest frekventa, och i och för sig rimliga, gissningarna om härstamning från Hammarglo, Tålebo, Glahytt är fel.

På en av våra förnämliga SR kanaler (vi exkluderar här naturligtvis P3, denna distributör av verbalt avskräde) hörde vi härförleden ett reportage om en 12-årig flicka som drev en blogg med enorma ”tittarsiffror”. Hon behandlades av sina ungdomliga läsare som vore hon en popidol av rang.

Nu är Blondinballes mamma, Gertrud, rädd att Lille Bertil skall bli lika berömd, med åtföljande ”Hemma- Hos” reportage, och horder av trånande hemmadöttrar som skulle kanta bygatan i försök att lägga beslag på en älskad son.

Tyvärr kommer bidragen från såväl Balle, som bloggen i övrigt, att ransoneras en tid framöver. Orsaken är hög arbetsbelastning för vår oumbärlige support och ett antal dagars bortavaro för ordinarie skribenter.

VI lovar, alternativt hotar med, att återkomma så snart som möjligt. Det är ibland lite tråkigt att inte direkt kunna kommentera det skedda, och det vi räknar med skall ske. Våra analyser och kommentarer kommer ibland lite sent vilket är trist.

Vår orubbliga tro på att våra spådomar om framtida skeenden är korrekta har i dagarna fått sig en liten stukning. Vi har förutspått ett långsamt förtvinande och en slutlig ”död” för Gudrun Schyman och kvinnogrupperingen ”Feministiska Invektiv”.

FI uppvisar idag ett väljarstöd som oroar.

Rysslands agerande i Ukraina inger farhågor men ett ökat inflytande för FI på den politiska arenan vore varken mer eller mindre än en katastrof.

Eller handlar det helt enkelt, och dessbättre, om ett feltryck. Kanske är det så, att den rimliga siffran, 0,3 % av misstag blivit 3,0 %. Om det skulle visa sig att onyanserade påhopp på oss oförvitliga manspersoner lönar sig i form av höga opinionssiffror, är vi inne på en farlig väg.

Därför: Rösta på GAS/CNP. Vi värnar mannens lika värde och håller stånd i könsrelaterade valfrågor.

Som sagt. Vi blir kanske lite tystlåtna ett tag framöver. Men håll ut. Vi är snart tillbaka med nya friska tag.

Entry filed under: Blondinballe, Diverse. Tags: , .

Fisk och fiskafänge Återkomst

1 kommentar Add your own

  • 1. Anders Johansson  |  maj 14, 2014 kl. 12:11 e m

    Nationen längtar och lider.

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

maj 2014
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: