Blondinballes blogg

juni 1, 2014 at 9:43 e m Lämna en kommentar

Vi är glada och stolta över att vi lyckats knyta ”Blondinballe” till bloggen. En god och trevlig representant för den vanliga, enkla människan, i en av våra grannkommuner. Balle ger en osminkad, lättfattlig bild av hur vardagen ter sig för en enkel landsortsgrabb. Hans stavning och meningsbyggnad är väl inte fläckfri men vi vill inte peta i petitesser utan återger exakt som Balle präntat.

Tjena. Balle här.
Händer inte så mycket. Men det behöver det inte. Jag har läst andra poplära blogar där man berättar en massa som inte är så märkvärdigt. Jo, märkvärdigt är det. Man skryter med vilka fina hotell man bor på och hur dyr sjangpang man driker. Nu ska jag göra likadant så att ni blir lite avensjuka.
I går hade jag fest hemma. Mossan var på Tuppervärparty så jag passade på att bjuda hem några fräsja brudar. Det var inga som kom, bara Elsa i grannbyn. Hon ser för jävli ut men när vi tryckt i oss ett sexpack ”Norrlands guld” var det dags för lite hångel, för nu hade Elsas utseende förbättrats. Präsis när det börjar hetta till kommer morsan hem med en massa plastbunkar.
Jag sätter på videon istället, en rulle från traktorräjset och kobingon i grannbyn 1995. Jävla rolig rulle för korna vägrar skita i bingorutorna så det blir inget å att. Elsa tykte det var trist och går hem, så morsan kan vädra efter henne.
Apropå ko så blev kosläppet inte så lyckat. Tanten från tidningen med dubbelnamn, ja inte tidningen utan tanten, var lite besviken för Blenda hade ont i ett knä ock kunde inte skutta kring som hon hade förväntat sig, ja inte Blenda utan tidningstanten. Men det blev några bilder. Ja är med på en och ser rätt tuff ut.
På tal om tufft så skall jag åka på spedväj. I Mårilla tror jag det heter. Spedväjgrabbarna är tuffa och intelleganta. Jävla häftiga dräkter med reklam och andra tuffa märken. En sån dräkt skall jag ha vid nesta traktorrejs, om jag kan hitta några företag som kan spånta mej.
Nu har jag inte tid längre. Jag ska sykla iväj och titta på damfotboll i division 9. Det är spännande att se om de kan slå en enda ren spark på hela matsjen. De är inte så duktiga, men snygga. Jag hoppas det blir mål så att de blir glada och sliter av sej tröjorna som Zlatten brukar göra. Hoppas att de är tatuerade okså. Det är snyggt och tuft.
Ha det, till nästa gong. Hälsar Blondinballe

Entry filed under: Blondinballe. Tags: , .

Tillbakablickar Tveksam marknadsföring?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

juni 2014
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: