Tjena, Balle här!

juni 17, 2014 at 8:00 f m Lämna en kommentar

Det blev ingen spedväj. Jag skulle åka moppe till Mårilla men jag körde vilse och hamnade nån annan stans. Ett helvete att hitta hem igen.

Det blir nog inget ”Bonde söker fru” heller för mej. Jag skickade en bild på mej som mossan tagit när jag sitter i lagårn på en mjölkpall och dinglar med benen.  De skriver tillbaka att jag skall skicka en bild på mej själv och inte på grisen. Måste blivit något fel.

Jag får försöka att bli rik och poplär på annat sätt. Jag skall börja spela på lotto och hästar och vinna en massa miljoner. En gång för några år sedan hade jag tur. Mossan hade vatt i Ullared och köpt en massa fiskbullar. När hon köpte 150 burkar fick hon en trisslått som bonnus. Jag gillar inte fiskbullar så jag tog lotten från mossan som hämnd. När jag skrapade lotten trodde jag först att jag vunnit en TV. Det var en massa bilder på TV i skarpfälten och så stod det 60 spänn i tre tv-apparater. Jag åkte till tjåsken och tjejen i gluggen gav mig mina sextio kronor. ”Alltid något” sa luffaren som diade kattan.

Mossan har berättat att det fanns luffare förr. Gubbar som hade det bra och slapp arbeta. De bara vandrade kring och fick mat och husrum hos bönderna. Detta var innan jag fanns. Luffarna fick mat av mossan och när fassan var på sjön fick luffarna ligga i sängkammaren. När fassan var hemma låg de på skullen. Då var mossan uppe jättetidigt och gav korna hö.

Jag glömde berätta att tjejen i kjosken hade en väldig tur. Några veckor efter att jag vunnit mina sextio spänn var hon på skrapning i TV-4 där hon vann 5 miljoner. Vilken röta.

Hon sålde kjosken och flyttade till Grekland med en kille med guldtänder och ryamatta på bröstet. Det var synd för tjejen var rätt snyg. Förstod jag rätt så berodde flytten på årstid och vädret, för mossan snackade något om sol och vår.

Det snackas nu om att hennes pengar är slut och att hon nog flyttar hem igen. Då skall jag fråga chans.

Nu ska jag ta moppen och åka ner till macken och göra några häftiga börnauts, så att brudarna blir imponerade. Jag limmar på en snygging som heter Fisa-Lisa. Ja hon heter inte så, hon kallas så. Jävla snygg brutta med kraftiga ytterlungor. Jag tror att hon vill tungkyssas med mej för hon räcker alltid ut tungan när jag är i närheten. Får se hur det går.

Tjabba för nu. Håll tummarna. Hälsar Blondinballe

Entry filed under: Blondinballe. Tags: , , , .

Kunde varit värre Obegripliga grepp och övergrepp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

juni 2014
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: