Succé!

juni 26, 2014 at 10:05 e m Lämna en kommentar

Vilken formidabel fullträff. Vilken enastående succé. På annat sätt kan inte Blondinballes inhopp som bloggare beskrivas. I slott, såväl som koja pratas det bara Blondinballe. Alla är djupt engagerade i Balles öden och äventyr och spänningen inför hans inlägg är hart när olidlig. Varför kan man undra? Jo, det är nog samma fenomen som gör att stora delar av befolkningen sitter klistrad framför TV när TV4:s braksuccé ”Bonde söker fru ” vevas. Man sitter och tänker: ”Vilken tur att det inte är jag som är så korkad.” Här menar vi inte de stackars medverkande bönderna, utan de som är ansvariga för produktionen.
Vi släpper, med berättigad stolthet, fram Blondinballe för ännu ett inlägg.

Blondinballes Blogg.
Tjäna. Blondinballe här!
Jag har glömt att berätta att jag har en bror. Många säger att han bara är halv och inte en äkta brossa. Det snackas om att fassan inte är fassa utan att nån annan är hans fassa. Det tror inte jag för jag har hört mossan säga ”Birger är i alla fall riktig”. Brossan heter Birger. Han bor i Stockholm. Han är ingengör. Man tjatade alltid om att Birger hade läshuvud. Jag kan oxå läsa. Det blir mest Nittiettan och Knallhatten. Det är gamla roliga böcker och inte så tjocka att man hinner tröttna. I skolan skulle man läsa sånt som Frölin och Strinddvärg skrivit. Begrep inte ett dugg och sket i att.
Nittiettan är rolig för då får man se hur det går till i det miltära. Jag ville göra lumpen men fick inte. Hade jag fått skulle jag ha lärt mig skjuta. Då kunde Ryssen ha kommit, för då djävlar. RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR skulle min kullspruta ha smattrat och jag hade blivit krigsjälte för att jag räddat kjejen i kjosken från att ha blitt våldtagen.
Jag drömer ofta om att bli jälte. Jag skulle villa vinna traktorräjs, spedväjtävlingar och annat häftigt så att brudarna skulle tycka att jag var dukti och tuff. Sen skulle jag gifta mäj med den snyggaste. Hon skall ha långt hår och stora pattar. Sånt gillar jag.
Man påstår att det finns killar i städerna som gillar andra kilar. Fy fan va äckligt. Dom har ju inga patar att kläma på. Så är det inte på landet. Fassan gillar inte mej. Det är kanske för att jag är kille. Hade han gillat mäj hade han väl hört å sej. Konstigt det där.
Slut för ida. Skall ner på byn och lämmna in loto och travet.
Tjabba

Entry filed under: Blondinballe. Tags: .

Obegripliga grepp och övergrepp Köpta Gröningar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

juni 2014
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: