Valstrategi

juli 17, 2014 at 9:48 e m 2 kommentarer

Det börjar dra ihop sig. Fjortonde september ligger inom räckhåll och de politiska partierna samlar kraft och manskap inför slutspurten.
Vi inom GAS/CNP ligger lågt. Iskallt avvaktar vi när våra motståndare leker romen av sig och när de utarbetade och slaka inväntar valdagen, slår vi till med obönhörlig styrka.
I mycket god tid, augusti 2013, presenterade vi vårt genomarbetade valmanifest och nu har väljarna haft tid att låta budskapet sjunka in. Strax innan valdagen slår vi till och översköljer väljarna med information och argument som kommer att få våra motståndare att framstå som löjliga amatörer.
GAS/CNP:s seger är visserligen redan klar, men vi vill gå i mål med stil och med en majoritet som kommer att framstå som historisk. Vi kalkylerar inte med 100 procent väljarstöd, för det finns alltid en och annan vilseledd stolle, men vi anser att 98 % ligger inom räckhåll.
Kära läsare. Ta än en gång del av stolparna i vårt manifest
och bläddra gärna tillbaka och begrunda och beundra hur våra argument presenteras och analyseras.

Entry filed under: Politik och samhälle. Tags: , , .

Tycke och smak Ökad arbetsbelastning?

2 kommentarer Add your own

 • 1. Flanören  |  juli 20, 2014 kl. 8:33 e m

  Djupt chockad över att GAS inte var representerade på Almedalveckan har jag grunnat över om det kan vara något som saknas i det förträffliga valmanifestet.
  Jo jag kan finna att vissa av punkterna kanske bör förtydligas och i något fall kompletteras.
  – Ska sträckjakten begränsas till morkullor eller ska också andra kullor anses ingå?
  – Skulle man kunna göra undantag för rucolasallad som använd vid tillagning av pizza?
  – Borde inte kravet på utträde ur EU kompletteras med ett löfte om inträde på GAS villkor.
  – Skulle nedsläckningen av P3 kunna kombineras med en samtidig (eller helst tidigarelagd) nedsläckning av alla lokalproducerade program i P4 bortsett från nyheter och annan samhällsinformation.
  – Troligen är det inte möjligt att idag skärpa graven för politiker. Kunde man inte börja lite försiktigt med att införa t.ex. löneavdrag för uttalanden typ ”Svenska folket anser ….”, Vi ska ta till oss detta.” och liknande ogrundande och till intet förpliktigande uttalanden?

  Gilla

  Svara
 • 2. Gröna Köpingen  |  juli 21, 2014 kl. 6:50 e m

  Bäste flanör!
  Visst saknades vi i Almedalen. Orsaken till vår frånvaro är tidigare deklarerad skepsis mot denna avkrok i Östersjön. I ett inlägg i december 2013 där vi propagerar för en Nordisk union pekar vi på delar av svenskt territorium som vi skulle klara oss utan. Bl.a. Skåne, Öland och Gotland. Vi bojkottade Således Almedalen av detta skäl. Till dina önskemål om förtydligande.

  Beträffande sträckjakten på Morkulla har vi följande ståndpunkt. Vi kan mycket väl sträcka oss så långt att även andra kullor kan ingå i jakten. om dessa kan nedläggas utan att hanteringen kommer i konflikt med gällande sexlagstiftning.

  Ruccolasallad är i grunden så tveksam att vi ifrågasätter ett godkännande även om den finfördelas till pizzadekoration. Salladen blir på så sätt lättare att äta, men i och med detta, intages en större mängd, och den hälsofientliga effekten förstärks

  Ett EU på GAS villkor vore naturligtvis en önskedröm men vi misstänker att gunstig junkern i parlamentet sätter sig på tvären. Vi kämpar vidare för ett ut- och avträde.

  Lokala delar av P4 kan med fördel skrotas. Gapflabbshysterin har spridit sig från reklamkanaler och P3 i förfärande grad. Lägg ned!

  När det gäller den politiska floskler-diarrén finns mycket att göra men vi lyfter den frågan när fler synpunkter landat in.

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

juli 2014
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: