Ökad arbetsbelastning?

juli 28, 2014 at 10:06 e m 1 kommentar

Ett inlägg på Jonnys ”Mönsteråsbloggen” oroar. ”Vi får se hur länge jag fortsätter” kan inte uppfattas som något annat än ett hot om reträtt. Snälle, söte, rare Jonny. Lägg inte av! Vi och 200 andra unika besökare önskar, ja kräver, att du fortsätter. Du har själv ett antal gånger påtalat att det behövs någon som opponerar sig när så är av nöden.
Om du lägger av skulle vi på GK-bloggen drabbas av en orimlig arbetsbörda. Eftersom Gröna köpingen och Mönsterås i många stycken är ganska lika och den geografiska distansen inte är avskräckande skulle vi känna det som vår plikt att även granska och recensera Mönsterås och Mönsteråsarnas görande och låtande. Det skulle bli tungt. Även för Mönsterås som skulle få finna sig i att ständigt bli jämförda med en i alla avseenden överlägsen ”storebror”, GK.
Nej, Jonny. Blogga på, och släpp på nytt fram anonyma tyckare, om kommentarerna nu blivit en bristvara. Det är väl från de anonyma som man får veta sanningen? (I viss mån också från fyllhundar och barn brukar det heta). Röstförfarandet är anonymt och enkäter av olika slag brukar inte innehålla namn och adress.
Dessutom har du ordets makt och kan gå i svaromål på ett förtjänstfullt sätt, förmodar vi.

Entry filed under: Betraktelser. Tags: , , .

Valstrategi Semestertids-lidande

1 kommentar Add your own

  • 1. Anders Johansson  |  juli 29, 2014 kl. 10:14 f m

    Jag delar helt dina åsikter. Mönsteråsbloggen fyller en funktion både i den lokala debatten och som trevlig läsning. Jag tror också att det är viktigt att kunna kommentera på ett, framförallt, enkelt sätt. Annonyma kommentarer måste man acceptera, däremot så har självklart bloggaren rätt att censurera bort kommentarer som är olämpliga i sin utformning. Som läsare har jag ibland lite dåligt samvete för att jag inte kommenterar inlägg mer än jag gör och jag inser att det är ganska tråkigt att som bloggare inte få någon respons på mina inlägg. Ni lägger ner mycket tid och tankemöda på att formulera era inlägg och förtjänar naturligtvis en respons. Det är dock min förhoppning att ni båda inser att ni fyller en funktion och förgyller vår tillvaro med intressant eller trevlig läsning.

    Anders Johansson

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

juli 2014
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: