Orkeslöst

augusti 10, 2014 at 10:32 f m Lämna en kommentar

Man har ingen ork i värmen. Till och med en så lättsam syssla som ”bloggning” blir jobbig när luftfuktigheten är max och temperaturen passerat 30-strecket. Man längtar efter vinter med köld och snödrev.
Det blir således lite glest mellan inläggen, men vi känner oss manade att släppa fram läsarnas absoluta favorit ”Blondinballe”. Varför har Balle blivit en sådan succé kan man undra? Är det för att han påminner om bönderna i ”Bonde söker fru”, eller är det hans tafatta värnlöshet som vädjar till moders och fadersinstinkten. Eller är det helt enkelt så att det är roligt att få en inblick i hur det står till i folkhemmet, utsocknes. Vi släpper fram Balle för ett kort inlägg.

Blondinballes blogg.
Händer inte så mycket. Jo, snuten tog mej vid kjosken härom kvällen. Nu på somran finns det ju inga intresanta TV program att tita på så jag satte på en gammal inspelning från Farmen där” Naken-Janne” visade pitten. Jävla kul å häftig kille. Jag blev insperedad och jorde likadant nere vid kjosken på lördakvällen å då kom snuten och sydde in mej. Det blir böter för förarjelseväckande utseende, tror jag dom sa. Mossan får betala för jag tjänar inga pengar just nu. Jag kan inte skota timmer för ”Rottne- Blondinen” gick sönder i vintras och P-O har inte hunnit laga. När jag ringer och tjatar säger han.” Du kan ta din skit och gå till nån annan om du inte kan vänta”. Förresten kommer jag inte ihåg om han heter PO eller OP. Nåt av at är kryddat brännvin. Brännvin är gott. Man blir snygg och stark. Jag trycker bäst om Kosken med cola. Det ska bara va så mycket kola så att det ser ut som rostigt vatten. Det är gott till sill.
Tjabba för nu. Blondinballe

Entry filed under: Blondinballe.

Semestertids-lidande Fungerande friskolor: Hästhållningssällskapets Naturbruksgymnasier

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

augusti 2014
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: