Katastrof

september 8, 2014 at 6:40 f m 3 kommentarer

Vilken monstruös katastrof! Vilket gigantiskt dråpslag.
Bloggen är helt förlamad och tillintetgjord.
Som vi tidigare konstaterat stod GAS/CNP inför en förkrossande seger både på riksplanet och lokalt. Vinsten skulle bara manifesteras genom en mängd valsedlar som skulle läggas i valurnorna den 14/9.
Vi har med stegrad irritation väntat på en försändelse från tryckeriet. Inte en valsedel hade anlänt sistliden vecka. Vi ringer upp Högtryck AB, ”Ditt tryckeri i alla väder”, för att få en förklaring till den uteblivna leveransen. Inget svar. Ytterligare ett dussin påringningar blir lika resultatlösa.
Tiden börjar bli knapp så vi tar tjänstebilen och reser de tre milen västerut för ett besök på plats.
Tryckeriet verkar tomt och öde och ett antal påringningar och kraftfullt bankande på dörren resulterar i intet. Nu börjar vi ilskna till på allvar och efter ett par rejäla sparkar på dörren ser vi en glipa i gardinen där ett par skräckslagna ögon betraktar oss. Efter högljudd uppmaning öppnas dörren sakta, och en ömklig varelse visar sig i dörren. Ut träder en, faktiskt ganska bredaxlad och satt typ, men som tack vare hejdlösa gråtattacker ser liten och tanig ut.
”Dom var här” stammar han fram med bruten stämma. ”De var här” upprepar han och kroppen rister i hejdlös gråt. ”Vilka var här?” undrar vi. ”Grabbarna med västarna.” Vilka grabbar och vilka västar? ”De hårda grabbarna med västar med olika blommor på. Det var rosor, maskrosor, nejlikor, blåklint, prästkragar, vitsippor, blåsippor och klöverblad. Allra otäckast var en ettrig lite magerlagd kärring med stora glasögon som hade en röd väst med F1 på, tror jag. Jag tror att det betyder Formel 1. I händerna hade de järnrör och högafflar, hammare och skäror och de sa att jag skulle råka djävligt illa ut om jag tryckte valsedlar åt GAS/CNP. Jag vågade inte effektuera er beställning. Jag blev fullständigt panikslagen och har bara suttit här och tryckt bakom gardinen sen dess. Jag törs inte.” Nu gråter han så hejdlöst att det inte går att urskilja vad han försöker säga.
Vi inser att det är kört och en rundringning till andra tryckerier ger inget positivt resultat. Antingen är tiden för knapp eller så törs de inte.
Vilken fruktansvärd antiklimax. Vilket makalöst fiasko. Här har vi byggt upp förväntan hos medborgarna och så skiter det sig på grund av en liten petitess, valsedlarna.
Vi är fullständigt tillintetgjorda och frågan är om vi orkar resa oss efter detta debacle. Just nu ter sig allt nattsvart och meningslöst så vi tar farväl av våra läsare för kortare eller längre tid. Kanske orkar vi inte komma tillbaka alls. Kanske repar vi mod igen, till glädje för en stor, trogen läsekrets med gott omdöme. Vi får se.
Tack för det som varit, hälsar Bo von Bloghster (f.d. bloggare?)

Entry filed under: Diverse, Politik och samhälle. Tags: , , .

Blondinballes blogg Särimner

3 kommentarer Add your own

 • 1. Flanören  |  september 14, 2014 kl. 7:59 e m

  Nu blir jag verkligen skrämd. Om vi tittar österut har vi en Putin som hotar både fred och annat. Åt söder har vi en flock som skämmer ut 99,9 % av alla muslimer. Inte nog med detta – nu hotar vår partiledare med att lämna sin flock åt ditt öde.
  Jag kan för min inre syn se horder av vilsna GAS/CNP-are treva sig fram liksom blinda och döva sökande efter något stabilt att hålla sig i. Svältande och smutsiga ligger dom i diken och andra lågt belägna platser i naturen helt utan hopp inför framtiden.
  Kan du, vördade Bo von Bloghster, lämna dessa nödlidande utan hopp. Nej, jag kan inte tro på en sådan framtid helt i svart och utan hopp.
  Lämna oss inte här utan låt din stjärna lysa över oss och en ljus framtid.

  Gilla

  Svara
 • 2. Anders Johansson  |  september 16, 2014 kl. 2:27 e m

  Vi stackars läsare vädjar nu om ledning och upplysning. Vi är en nation som närmar sig parlamenatrisk upplösning och behöver visdom mer än någonsin. En kraftfull analys om sakernas tillstånd och tingens ordning. Det går ett rykte om att Blondinballe har tagit plats i DS partistyrelse och är tänkt som partiets ekonomiska talesman. Kan detta bekräftas?

  Gilla

  Svara
 • 3. Gröna Köpingen  |  september 22, 2014 kl. 1:37 e m

  Bäste Flanör och Anders. Värmande ord, men inte överraskande. Vi vill, utan att verka självgoda, erkänna att vi har vetskap om vår betydelse för en sund utveckling i Gröna Köpingen. Just nu känner vi oss makt- och håglösa men vi inser att vårt samvete förbjuder oss att lämna omvärlden i sticket. När depressionen bekämpats med starka psykofarmaka och dito drycker kanske vi reser oss ur askan och tar nya tag för en ännu bättre Grön Köping.

  På förmodat återseende, hälsar Bosse Bloggare

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

september 2014
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: