Särimner

september 24, 2014 at 10:50 e m 3 kommentarer

Chocken har lagt sig. Förlamningen, som höll på att övergå i likstelhet, börjar släppa och uppmuntrade av alla GK-medborgare, som uttryckt sin bestörtning över vårt eventuella frånfälle från blogg och politik, börjar vi känna att det är dags för ett återinträde på den politiska arenan. Det är naturligtvis oerhört bittert att se en kassaskåpssäker valseger förbyta i ett monumentalt fiasko på grund av tekniska petitesser. Vad hade inte en seger för GAS/CNP betytt på den lokala och globala arenan? Men att gråta över spilld mjölk är bortkastad möda, så nu tar vi nya friska tag.
Vi inser att varumärket GAS/CNP för alltid kommer att förknippas med debacle och valsedelsstrul så därför gör vi en smärre kosmetisk förändring, utan att vi för den skull ruckar på vår politiska värdegrund.
Vårt nya partinamn blir från och med nu: GRIS (GAS revansch i samhället). Kan man tänka sig ett bättre namn på ett parti som saluför smakligt valfläsk som saknar motstycke? Vi kan ävenledes behålla vår logga efter smärre justering.
Likt Odens odödlige galt, Särimner, reser vi oss efter slakten, och är återuppståndna, redo för nya politiska utmaningar, och en spikrak marsch mot makten vid nästa val.
Fyra år kan tyckas vara en lång tid, men tiden går fort när man har roligt.
Redan om någon vecka kommer vi att presentera nya inslag i vårt valmanifest. 2014 års version ligger fast men vi gör kompletteringar under resans gång fram till 2018. Vi garanterar att vi på intet sätt kommer att snegla på omvärlden, och plagiera andra partiers mer eller mindre begåvade idéer. Centerns förslag att legalisera månggifte lekte oss ett tag i hågen, men vi insåg snabb att detta skulle förta en del av spänningen i vardagen.
Vi kommer med helt nya, unika idéer för en bättre framtid i GK.
Väl mött under vår nya paroll: ”Svinaktigt kul med GRIS”

Entry filed under: Politik och samhälle. Tags: , , , , , .

Katastrof Kanin-Buren

3 kommentarer Add your own

 • 1. Anders Johansson  |  september 26, 2014 kl. 5:00 e m

  Jag skulle bara vilja dementera det rykte som jag tidigare skrivit om. Nämligen att Blondinballe skulle bli DS ekonomiska talesman. Jag har kollat upp det hela. Det fanns tydligen tankar inom partiet att balansera budgeten med hjälp av en ekonomisk talisman. Åke Jimmysson har dock demmenterat hela historien och försäkrar ”att partiet aldrig kommer att ägna sig åt svart-konst”.

  Gilla

  Svara
 • 2. Gröna Köpingen  |  september 27, 2014 kl. 10:12 f m

  Sådana kommentarer gillar vi, Anders. Det vittnar om ett väl fungerande intellekt. Skulle vi kunna tänka oss ett gästspel på bloggen?

  Gilla

  Svara
 • 3. Anders Johansson  |  september 27, 2014 kl. 8:10 e m

  Jag betraktar naturligtvis ett sådant erbjudande som en stor ära och ställer med glädje upp med något alster.

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

september 2014
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: