Verbal diarré

januari 7, 2015 at 7:00 f m Lämna en kommentar

”Gott nytt år. God fortsättning. Ha en bra dag, och gott nytt år. Får vi tillönska ett gott nytt år? God fortsättning och gott nytt år. Tack skall du ha, och gott nytt år. Vill du ha kvittot? Jaså inte det, men gott nytt år. Ha det bra, var rädd om dig och gott nytt år. God fortsättning. Gott nytt år. Tack och hej, gott nytt år, förresten. Jag önskar dig ett gott nytt år, hälsa familjen. Ha en bra dag och god fortsättning på det nya året. Gott nytt år. Gott nytt år. Gott nytt år. God fortsättning. Gott nytt år. God jul, Visst faen den är ju över, men gott nytt år. Gott nytt år…”

Scenen är en kassakö i ett varuhus i mellandagarna, eller strax efter nyår. I kassan sitter en stackars expedit som mellan förfrågningarna om rabattkuponger och önskan om att hon skall springa och hämta grov senap som kunden glömt, måste sitta och haspla ur sej ovanstående plattityder, dagarna i ända. Fullständigt meningslöst ordbajseri som får Martina och Kodjo att framstå som renodlade amatörer. ”Ha en bra dag”. Hur mycket omtanke och allvar ligger det bakom denna fras. Kassörskan kanske inte känner mig och hon ger naturligtvis blanka faen i om jag får en bra dag eller inte, bara jag betalar och försvinner. Gärna fort. ”Långa steg ofta” som en gammal kollega brukar säga. Ganska kul.

Nej detta är ett onödigt spel för galleriet och bör ransoneras. Spara det till dina allra närmaste vänner som du verkligen bryr dig om och känner för.

Vi gör så, och önskar god fortsättning till våra bägge läsare.

Entry filed under: Betraktelser. Tags: , , , .

Sex och samlevnad Sex-nytt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

januari 2015
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: