Sex-nytt

januari 9, 2015 at 7:00 f m Lämna en kommentar

En bloggares mål och mening är att ha en stor läsekrets. Det skänker inta bara näring till egot utan vittnar också om att det ute i slott och koja sitter personer för vilka endast det bästa är gott nog.

Eftersom cyberrymden är ganska omfångsrik skulle vi dock ha plats för ännu fler läsare. Ämnesvalet är avgörande.

Vi publicerade nyss en liten blänkare om Lill-Gull och Manfred under rubriken ”Sex och samlevnad” Detta fick åskådarsiffrorna att skjuta i höjden.

Att sex säljer visste vi sen tidigare och det köps nog också en del. Vi har ingått en överenskommelse med Lill-Gull och Manfred att de i brist på frågor från läsekretsen skall skriva sina memoarer. En skildring från ungdomens vindlande och slippriga erotiska stigar. Likaledes har vi kommit överens om en hög omoral. Detaljerade skildringar från göromål i de nedre regionerna lämpar sig inte för en finkänslig men sex-törstande läsekrets. Det skall vara romantik och finess. Man skall bara ana vad som händer och sker med händer och skrev. Ungefär som ett litet klädesplagg som visar allt men ändå inte. Det är för de flesta mer kittlande än den nakna sanningen.

Har Manfred och Lill-Gull något att förtälja från detta verksamhetsområde som engagerar i stort sett alla? Människor såväl som djur.

Lill-Gull som avancerat till GK:s kulturguru kan se tillbaka på en ungdom präglad av stor fysisk aktivitet med en mängd olika motspelare och medlöpare. Manliga såväl som kvinnliga och eventuellt någon ”hen” (Detta är ett begrepp vi hatar, om det används av vilseledda genuspedagoger eller annat löst folk, men används det för att beskriva ett kön som inte kan bestämmas ens efter djupare penetrering är det OK). Sitt tidigare liv är inget som L-G öppet stoltserar med, varför hon kommer att skriva under pseudonym, hennes gamla öknamn, ”Tjärhovet”. Ni som inte är så bekanta med ”Kalmar Lantmän” kan vi upplysa om att Tjärhovets silon är mottagning för i stort sett all säd från länets bönder.  Ni förstår själva. Manfred behöver ingen presentation. Läs och förstå vilken enastående rutin det finns i delar av den kroppen.

Vi slutar där för i dag. Missa inte när rubriken ”Sex och Skörlevnad” dyker upp. Ni kommer inte att bli besvikna.

Entry filed under: Sex och samlevnad. Tags: , , , , , , , .

Verbal diarré Pest eller kolera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

januari 2015
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: