Politik och annat

januari 19, 2015 at 7:00 f m Lämna en kommentar

Det har blivit mycket politiskt den senare tiden. Ganska naturligt nu i omvalet och kvalet. Omvalet blev inte av men det politiska kvalet består. På riksplanet. Det finns dock en del annat som också pockar på uppmärksamhet.

Oroliga läsare har hört av sig med undran om hur det står till med den absolute publikfavoriten ”Blondinballe”. Uppriktigt sagt så vet vi inte. Det har varit tyst sedan Balles pappa åkte utomlands med Balles tjugo vinst-millioner i ryggsäcken. Vi skall försöka bringa klarhet i orsaken till Ballens låga profil.

Det ligger en del ”Pärlor från musikarkivet” och väntar. Vi kan läska läsare och lyssnare med information om att en helt bedårande låt med Lasse Stefanz står på tur. Inte ett öga kommer att vara torrt.

En artikelserie som var oerhört populär var min tvillingbror Lukes memoarer. ”Kan inte du Bosse skriva dina egna memoarer och ge ut dem i bokform?” är en frekvent fråga på bygden. Vi tvekar, av två skäl. Bloggande kollegor har som bekant redan givit ut sina memoarer och vi vill inte bli beskyllda för plagiat. Nåja, plagiat? Innehållet skulle naturligtvis inte bli detsamma, för vår uppväxt och levnad i övrigt skiljer sig nog åt en del.

Orsak nr två, till vår tvekan, är bristande tryckerikapacitet. Vi misslyckades som bekant med att få några hundratusen valsedlar tryckta inför valet 2014 och motsvarande kvantitet böcker skulle säkert innebära betydande problem för typerna i branschen.

Vi får se. En nätupplaga är naturligtvis ett alternativ.

Nu ser vi fram mot Lasse Stefanz. För att ytterligare stegra nyfikenheten kan vi berätta att det handlar om en ung Lasse och en likaledes ung Christina Lindberg. Huden knottrar sig av välbehag när vi tänker på detta sjusärdeles, sjusjungande, skönsjungande par.

Entry filed under: Diverse, Politik och samhälle. Tags: , , , , .

Invektiv-innovationer Sex och skörlevnad – Del 1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

januari 2015
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: