Pärlor från musikarkivet

januari 23, 2015 at 7:00 f m Lämna en kommentar

Det kan vara dags för lite musik igen. Senast presenterade vi lite jazz, en genre som kanske inte tilltalar alla. Nu blir det annat. I ett blogginlägg tidigare berörde vi Olle Jönsson, sångaren i Lasse Stefanz. Vi hänvisade till en löpsedel som berättade att Olles barn inte skulle få ärva hans pengar, och vi påtalade att det vore illa om barnen ärvt hans sångröst.
Lasse Stefanz har av någon anledning en stor och hängiven beundrarskara och dessa kan ha uppfattat inlägget som ett påhopp på Olle. Detta är en misstolkning. Vi skrev, att det vore tragiskt om barnen ärvt rösten. Ärver man något så betyder det ju att testatorn är död. Vi tycker alltså att det vore tråkigt om vännen Olle gått till sina fäder. Så skall inlägget tolkas.
Här kommer ett Youtube-klipp som på många sätt är unikt. Vi har lyssnat ett antal gånger utan att hitta ett enda rim i texten, frånsett refrängen där ”dej” rimmar på ”dej”. Det är kanske inte nödvändigt med rim, men då borde texten, som kompensation, behandla något väsentligt. Ta med tårade ögon del av denna mäster-värk med Lasse Stefans och Christina Lindberg.

Entry filed under: Musik. Tags: , , .

Sex och skörlevnad – Del 1 Storvilt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

januari 2015
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: