Novus-nervositet

januari 26, 2015 at 11:01 e m Lämna en kommentar

Nya skrämmande siffror beträffande väljarsympatierna har presenterats i dagarna. Man blir lite svettig när man tar del redovisningen.
Folkpartiet balanserar på spärrlinjen och SD har 16,4 procents väljarstöd. Nu är det inte detta som oroar. Vi kan leva med de siffrorna. Det som gör oss sömnlösa är att FI nu har 2.2 % sympatisörer. Omvärlden oroar sig för terrordåd, verkliga och inbillade, och det har smugit sig in en osäkerhet vid kontakt med okända människor som ser lite suspekta ut. ”Är detta månne en terrorist? Har han en sjuhelsikes isterbuk eller är det ett bälte med sprängmedel?”. Det faktum att de ser lite misstänkta ut skapar dock lite trygghet för man kan hålla en viss självvald distans.
Det är värre med feministerna. Här ger inte exteriören samma ledning. Hängbröst utan BH kan även pryda en kvinnlig folkpartist, i den mån det finns några kvar, och i miljöpartiet är det mer regel än undantag att se lite feministiskt okvinnliga ut.
Vad är det nu som är så alarmerande med FI? Jo men det är väl solklart. En sekt som vill utrota 50 % procent av jordens befolkning måste man ta på största allvar.
Om man skulle ha den dåliga smaken att gå ut på gator, torg och i media och basunera ut att alla färgade, romer, skåningar, Högsbybor, moderater, symaskinsagenter, fotvårdsspecialister etc. är dreglande avskum och presumtiva våldsverkare så skulle det med rätta bli ett helvetes liv. Men inte när militanta feminister står och gormar. I skydd av historiska orättvisor tycker de sig har rätt att smutskasta och ta heder och ära av allt som luktar hankön. Detta är skandal, och det är helt obegripligt att det bara är Bloggen och GRIS som inser faran och driver ett aktivt motstånd.
Vi måste gå samman och ”mota Olle i grind”, eller snarare Ulla, innan det är för sent. Annars står vi där en dag som slavar under ett hänsynslöst matriarkat. Fjättrade vid spisen och diskbaljan med en tjutande dammsugare i höger hand samtidigt som vi försöker byta blöjor med vänster. Ja inte på oss själva utan på någon juvenil varelse, eller någon riktigt gammal människa. Allt detta kommer att ske under överinseende av husets härskarinna som ligger och äter praliner framför TV och tittar på Ernst och Timell. Så vill vi inte ha det. Då är det mer eftersträvansvärt att få sluta sin jordevandring.
Nåja, vi vill gärna vara med ett tag till, och det får vi om vi sluter oss samman och stretar emot. Bloggen initierar här och nu en motståndrörelse som vi döper till ”FI Skall Aldrig Regera” (FISAR).
Vi kommer att öppna ett konto där donatorer man sätta in penningar till stöd för vår kamp. Initialt kommer en del medel att spenderas på mat och hotell för styrelsen under vår uppstartsvecka på hotell Sheraton i Hufvudstaden. Kanske blir det också en jaktresa till något trevligt gods i Sörmland.
Vi har bildat en interimsstyrelse bestående av Blogg. red med fru och barn. Med denna sammansättning kan vi inte beskyllas för svågerpolitik.

Entry filed under: Betraktelser, Politik och samhälle. Tags: , , , , , , , .

Storvilt Toalätt-svårigheter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

januari 2015
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: