Tack, Ulf Wickbom

juli 14, 2015 at 8:36 e m Lämna en kommentar

Utöver GK:s husorgan ”Termometern” tar vi understundom även del av det skrivna i en annan lokaltidning: Barometern. Där kan man läsa om vad som hänt, eller oftast, inte hänt i vår grann- och vänort Mönsterås. Tidningens medarbetare kan naturligtvis inte mäta sig med Termometerns eminenta pennfäktare, men en skribent som sticker ut mot det positiva hållet är Ulf Wickbom. En påläst man och en god skribent. Dessutom demonstrerar han i tisdagens nummer ett synnerligen gott omdöme. I ett öppet brev, som ni kan läsa här, till Sveriges Radios vd, Cilla Benkö, ifrågasätter även han P3, och dess snabbpratande, gapflabbande floskelfabrikanter.
Bloggen har ett antal gånger ifrågasatt detta dravel. ”Stäng av. Du behöver ju inte lyssna” är ett vanligt argument. Naturligtvis är vi inga trogna konsumenter men ibland tar vi ofrivilligt del av P3 utbud och det är alltid samma visa. Ett gäng gapflabbande idioter har obeskrivligt roligt år egna ”lustigheter”, allt framfört i ett rasande tempo. Könsglosorna står som spö i backen, blandat med beskrivning av avföring och kroppsvätskor.

”Det vänder sig ju inte till gamla gubbar som du. Det är ett ungdomsprogram.” Så mycket värre. Varför skall de stackars ungdomarna matas med sådan skit, i dubbel bemärkelse? Varför skall licensmedel slösas på detta? Reklamfinansierade kanaler må göra vad de behagar. Men inte Sveriges Radio. Avgå Cilla Benkö. Nu, frivilligt. Det kan bli andra bullar när CNP tagit makten vid nästa val.

Än en gång. Tack Ulf Wickbom.

Entry filed under: Media. Tags: , , , , .

Gris går i graven ”På G”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

juli 2015
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: