Politik

oktober 21, 2015 at 9:46 e m Lämna en kommentar

Vår temporära tystnad i den politiska debatten har satt sina spår. Vilset famlande har väljarna lockats till andra politiska fraktioner, en företeelse som kan få ödesdigra konsekvenser om inte allt vrids tillrätta. Vi är nu tillbaka i främsta ledet och en röst på CNP är en garanti för en framtid i fred, frihet och välstånd. Detta vet redan ni som tagit del av, och minns, innehållet i vårt fullmatade valmanifest.
Ni andra kan bläddra tillbaka och se vad en röst på CNP innebär för GK:s och rikets framtid.

Vad vill CNP? Som partinamnet: ”Centrala nöjespartiet” antyder, vill vi att politik skall vara roligt. Inga trista, segdragna debatter och käbbel utan mer tjofaderittan och klackarna i taket.

Det finns utomordentligt enkla men effektiva medel för att få lite fjong i politiken. Utskänkningstillstånd vid politiska sammankomster skulle höja humör och kreativitet. Såväl Anna Kinberg–Batra som Ebba Buss-Kur skulle bli klädsamt småfnittriga och Jonas Sjöstedt skulle bli lite fyllesentimental och minnas den gamla goda Sovjettiden.

Politiker och väljare måste få ha kul.

Några som just nu har det extra roligt är Sverigedemokraterna som snart är rikets största parti. ”Hoppsan”, säger omvärlden lite yrvaket. ”Det var oväntat”. Oväntat? Inte ett dugg. SD säger öppet vad andra tänker tyst hemma på kammaren. Inte alla, men många. Vi tänker inte så, för vi tar gärna emot främlingar. Bara vi slipper utsocknes slödder från grannbyarna. För att inte väcka ont blod nämner vi varken H-glo, H-by F-hult eller T-bo. Vi är för en generös migrationspolitisk men vi vill under inga omständigheter ha utsocknes som konkurrerar om jobben och sneglar lystet på våra fruntimmer.

Vi säger som Fälldin sade under U-båtskrisen: Håll gränsen!

Entry filed under: Politik och samhälle. Tags: , , , , , , , , .

Nya, friska tag Bedrägeri

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

oktober 2015
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: