Publicering

januari 10, 2016 at 4:09 e m Lämna en kommentar

Bloggen har tidigare erkänt att vi inte på egen, inkompetent hand, kan publicera inlägg. Vi skriver, men sedan måste vår tekniska support se till att det skrivna kommer in i datamaskinen. Detta har för och nackdelar. Fördelen för er läsare är att det inte blir så mycket skrivet, nackdelen är att det är svårt att vara snabb och spontan. Kan i och för sig vara en fördel. Risken att man i hastigt mod skriver något dumt, som man sedan skäms över, minskar med dagslägets fördröjning. Vi skäms lite ändå.

Nu skall vi göra ett försök att reda oss på egen hand. Därför. Om det från och med nu publiceras något ännu mer svårbegripligt än tidigare kan det helt enkelt vara fel. Vi ber om ursäkt i förhand och skall naturligtvis försöka rätta till så snabbt vi kan.

Något vi inte kommer att skämmas över är vår infernaliskt spännande deckare ”Muttern”, en milstolpe i svensk skrönlitteratur. Inom ett fåtal dagar är det premiär.

Vi vill passa på att föra Jonny ”Mönsteråsbloggen” Nilsson på tal. Vi erkänner att det var Jonnys ”Muddern” som inspirerade oss att skriva en deckare om Gröna Köpingen. Men, Nota bene: När vi skrev ”Muttern” hade vi ännu inte läst Jonnys ”Muddern”, så ingen kan beskylla oss för efterapning.

Nu har vi läst, med behållning. Jonny skriver väl, och är man bekant med vår grannkommun Mönsterås, så känner man igen porträttgalleriet, med fyndiga omskrivningar. Ett roligt exempel är ”Ivan Rödfödd”. Syftar nog inte på politisk hemvist.

Vi tycker att Mönsteråsborna skall köpa boken. Halvfranskt band hade varit stilfullare, men den duger gott som den är.

Nu ser vi fram mot premiäravsnittet av ”Muttern.” Håll ögonen öppna!

Entry filed under: Diverse. Tags: , , , .

Stjärnor i slott och koja Premiär!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

januari 2016
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: