Bloggmisstankar

januari 24, 2016 at 1:44 e m 2 kommentarer

Lokala bloggar är inte så vanliga. I Gröna Köpingen är det oss veterligen bara Bosse Bloggare som ger sig tillkänna. Vår grann- och vänort Mönsterås med omnejd har några stycken som vädrar sina åsikter. ”Mönsteråsbloggen” är en, och så finns en annan som med ojämna mellanrum ger ljud ifrån sig, ”Berts blogg om Mönsterås”. I en kommentar på ”Mönsteråsbloggen” tycker sig Bert veta att Jonny och Bosse är samma person. Här hamnar vi gränslandet till det åtalbara. Jonny skulle nog kunna driva rättsprocess beträffande förtal och dessutom vinna, med åtföljande skadespråksanspåk och skyldighetför för Bert att betala rättegångskostnaderna.

Vi på GK bloggen bedyrar att vi inte är kopplade till Jonnys blogg på något sätt.

Bert! Ett tips i all välmening: Tänk om, tänk rätt! Om förutsättningarna finns.

Entry filed under: Betraktelser. Tags: , , .

Pärlor från musikarkivet Däckaren Muttern – avsnitt 3

2 kommentarer Add your own

 • 1. Bert  |  februari 1, 2016 kl. 6:02 e m

  Det är dags att den ytterst fege anonyme GK-bloggaren tillkännager sin rätta identitet om han vill ha äran av att vara den som producerar de ibland fyndiga men oftast långrandiga texterna på GK-bloggen. Troligtvis är det GK-bloggarens usla nedgångna ego som spökar och spelar honom det sprattet att han genom Mönsteråsbloggarens Jonnys ev försorg hotar att lagfara Bert på ”Berts blogg om ”Mönsterås” för förtal – ja, det verkar onekligen som att Gk-bloggaren börjar att känna sig åsidosatt och bortglömd, kanske också trängd inför det till slut oundvikliga avslöjandet av hans namn.

  Seså GK-bloggaren, ta nu och visa att du har lite grann mod kvar, mod nog att med ditt rätta fullständiga namn vara karl nog att stå för det du skriver och framför.

  Gilla

  Svara
 • 2. Gröna Köpingen  |  februari 1, 2016 kl. 8:02 e m

  Bäste Bert bloggare! GK-bloggen har existerat sedan hösten 2014. Ända sedan dess har det varit möjligt att gå in under rubriken” ”Redaktionen” och göra sig underkunnig om vem som är ansvarig. Det skall erkännas att fotot kanske inte motsvarar dagens skick, men vi vill hävda att utseendet är nöjaktigt tilltalande. Så var det med det. Låt oss än en gång slå fast att fotot inte föreställer Jonny.
  Ha det bra Bert, och krya på dig!

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

januari 2016
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: