Politik

mars 7, 2016 at 9:37 f m Lämna en kommentar

Det är inte lätt med politik och det är vanskligt att uttala sig. I inlägget ”Umgängesformer” dristade sig bloggen att beröra det utomnordiska tafsandet. Vi tyckte det var lite otrevligt för de drabbade. Genast blir man, av del av omvärlden, beskylld för att sympatisera med SD.

För GK-bloggen existerar bara ett parti: Vårt eget ”Centrala partiet”, CP. Där har vi våra sympatier och vi skall förklara varför. Alla politiska fraktioner har något litet som kan betraktas som förnuftigt även om 99,9 % av åsikterna är skräp. Även hos de allra mörkblåaste eller knallröda kan man hitta en liten strimma av ljus värt att ta tillvara.

Här kommer CP:s storhet in. Vår politik består av ett konglomerat av alla goda idéer, oavsett ursprung som vi smält samman till CP:s valmanifest. Vi skulle kunna säga att vi har monopol på den sunda politiken.

Det mesta har vi klurat ut själva men enstaka frågor har sitt ursprung på annat håll. Är det goda och sunda förslag gör vi dem till våra. Ett exempel är första punkten i vårt valmanifest: ”Återinförd sträckjakt på Morkulla” Här har Svenska Jägareförbundet inspirerat oss men redan på egen hand insåg vi att detta är en ödesfråga för nationen som måste tas på största allvar.

Avslutningsvis: Vi är inte SD, L, M, C, MP, V, S, FI.

Vi är CP!
Endast det bästa är nog gott!

Entry filed under: Politik och samhälle. Tags: , .

Däckaren Mutterm- avsnitt 10 Däckaren Muttern- Avsnitt 11.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

mars 2016
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: