Däckaren Muttern- Avsnitt 12

mars 9, 2016 at 2:39 e m Lämna en kommentar

muttern2

Vi måste skynda på med publiceringen för nu är det oliiiiidligt spännande. Inte ens vi vet hur detta kommer att sluta. Antalet kandidater som kan tänkas vilja Lasse Kvinnobuske illa ökar ständigt. Är man beredda att gå så långt att man tar LK av daga? Vem i så fall? När, var och hur? Nu fortsätter däckaren ”Muttern” och ni läsare har kanske redan nu egna aningar om var man kan hitta den eventuelle gärningsmannen. Eller kommer Lasse att klara sig helskinnad? Det är knappast troligt med tanke på de fiender som dyker upp i detta avsnitt.

”Feministiska strömningar började ge sig tillkänna även i Gröna köpingen med omnejd. Ett gäng kvinnor med ultrafeministen, kulturstrategen och biodynamikern Myllan Grönvåg i spetsen hade etablerat sig i utkanten av samhället och de hade sin verksamhet i ett gammalt hönshus, ”Kackelstugan.” Där bedrevs feministisk agitation och man uppförde Solanas SCUM-manifest med äkta indignation och röd glöd.

Inalles var det på gammalt känt manér 8 medlemmar, men eftersom man var 10 ggr aggressivare än gamla Grupp 8 fick den nya beteckningen bli ” Gröna Bönor 88”( GB 88.) Folkhumorn gjorde sig lustiga över namnet och man raljerade om glasspinnar och anspelade på könskyla. Det var inget som störde dessa kvinnliga barrikadister utan man jobbade oförtrutet på mot sitt mål: En förintelse av det förhatlige mankönet.   Deras banderoll-paroll löd. ”Stöd kampen för den slutgiltiga utlösningen”.

Gruppens medlemmar var ytterst noga med att kläder och övriga könsrelaterade attribut skulle motsvara kravet på en äkta vänsterorienterad, feministisk image. Det var hemstickat och tovat regnbågsfärgat, och Gud nåde den som hade rakade armhålor eller höll en sladdriga byst i schack med BH, under en lika sladdrig tröja. Nej det skulle vara avskalat och naturligt. Precis som en mer eller mindre framgångsrik Gud skapat dem.

Det enda naturliga som man tog avstånd från var heterosexuell förökning. Det anstår inte en äkta feminist att ”ligga med fienden”, därför startade man en utbrytargrupp ur FI. Målet var att säkra gratis insemination till alla rättrogna feminister. Falangen fick beteckningen” Feministiskt Initiativ Seminering”( FIS)

Gruppens musiksmak var samstämmig och enahanda. I grunden fanns kanske skillnader men det var inte riktigt come il faut att lyssna på annat än ”Röda bönor”

Det var musiken som gjorde att det började knaka i de feministiska fogarna och en accelererande fog -lossning resulterade till slut i att hela det feministiska initiativet gick i stöpet.

Allt detta var också Lasse Kvinnobuskes fel. Dessa kvinnor hade naturligtvis inte kunnat undgå att via media av olika slag komma i kontakt med nationalidolen och den maskuline förebilden. Innerst inne var man lite trötta på ”Röda Bönors” gnäll och dessa renläriga kvinnor kunde trots allt inte undgå att fängslas av Lasses folkliga framtoning och maskulina charm. I smyg köpte man CD -skivor och när det inte fanns vittne tittade man på TV och Youtube. Man satt och dreglade och njöt när Lasse rev av sitt gamla paradnummer ”Guld och gröna skogar” och versraden ”pågarna från Sjöbo var vilda och de svingade varsin tös” väckte primitiva, ursprungliga känslor i de svältfödda kropparna.

Allt hade väl kunnat fortgå i smyg om inte riksoraklet Ebba – Pitt Pattström i samband med förberedelser för en feministisk manifestation hittat en CD samling med LK, i Myllans hem. Ebba- Pitt blir rasande och det hela utmynnar i husrannsakan hos medlemmarna i GB 88. Det visade sig att alla hade skivor med Lasse, och på insidan av garderobsdörrar hittades idolbilder med en lättklädd Lasse Kvinnobuske

Katastrof! Anarki! Allt resulterar i att GB 88 rämnar och upplöses, och skakande av feministisk harm bedyrar Ebba-Pitt:” Jag skall hämnas. Kvinnobusken måste rakas bort! Men hur ”

 

Entry filed under: Deckaren, Diverse.

Glädjande jämnvikt och naturinsikt. Mello-dramatiskt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

mars 2016
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: