Tryck på Barometern.

mars 22, 2016 at 2:06 e m Lämna en kommentar

Vi tillstår att vi ganska ofta läser det som skrivs i grannkommunens husorgan” Barometern.” Tidningen kan inte mäta sig med GK:s egen ”Termometern ”men vi berömmer den som läsvärd och tillförlitlig. Observera att vi pratar om Pappersupplagan. Det skulle aldrig falla oss in att ta del av digitala nyheter. Med tanke på allt som skrivs om cyberattacker. Det kanske inte är ett ord som är sant, bara desinformation spridd av en fientlig omgivning. Når oss nyheterna via papper så har de nog synats i sömmarna innan publicering.

I vårt förra inlägg berörde vi behovet av en fungerande ordningsmakt till samhällets försvar mot onda krafter. ”Tisdags-Barran” meddelar att Polisen skall göra en enkätundersökning för att kartlägga otrygga platser. Detta är typiskt svenskt. Man vill visa att man gör något, men inget effektivt. Det är väl bara att gå in i polisens statistik och se var folk har fått på käften i störst utsträckning eller blivit betafsade mest frekvent.

Även lite tråkiga händelser blir lite roliga i händerna på en driven journalist. I samma tidning kan man läsa att två män dömts i till fängelse för misshandel 2014.” Den misshandlade har sedan händelsen som inträffade23 februari 2014 avlidit i en trafikolycka. Av den anledningen medverkade han inte vid rättegången”. Vi förstod nog det. Det hade varit mer sensationellt om han hade dykt upp.

Lite skojig journalistik i all sin enkelhet.

Entry filed under: Diverse.

Resursfördelning. Däckaren Muttern – Avsnitt 15

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

mars 2016
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: