Brottsligt.

april 17, 2016 at 11:29 f m 1 kommentar

För en tid sedan berörde bloggen statistiken över brottslig verksamhet i riket. Enligt Jonny på Mönsteråsbloggen minskar det kriminella hantverket. Detta är glädjande, men skall vi tro tidningarna så kryper brottsligheten ner i åldrarna. Vi blir lite skrämda när vi i ”Barran” läser: ”Nät-sexrättegång inledd.  114 barn omfattas av åtalet” 

Meningen kanske är korrekt, men kan missuppfattas. Vi på bloggen har lätt för att missuppfatta. Och missuppfattas.

Entry filed under: Diverse.

Däckaren Muttern. Avsnitt 17. Däckaren ” Muttern.” Summering av misstänkta.

1 kommentar Add your own

 • 1. Bert  |  april 26, 2016 kl. 10:54 e m

  Sedan när blev Jonny på Mönsteråsbloggen en person som är att hänvisa till när det gäller huruvida brottsligheten har ”minskat” i Sverige?
  Jonny på M-bloggen vill som så många andra ur det mörka gardet(7-klöverpolitiker, kriminologer, polisen med regeringens politiske kommissarie Dan Eliasson(rikspolischef, kommunistislamist hjärntvättade journalister osv)) i det svenska samhället mörka/dölja den enormt expanderade kriminaliteten allt för att inte vansinnespartiernas multikulturella dårexpriment ska avslöjas vara den direkta orsaken till den av svensken erfarna otryggheten på gator, torg, i hemmet mfl andra sociala ytor där svensken förr kunde känna sig trygg och säker.
  Kolla in kvällens(2016-04-26) SVT-program ”Dold”, i detta program avslöjas hur polisen i bla Kalmar undviker att agera mot kvinnotafsande utomeuropeiska ekonomiska migranter av ren PK-ism. Flickorna i Kalmar dömer ut kalmarpolisen totalt som varande en skattefinansierad statlig brottsbekämpande organisation med uppgift att skydda svenska folket från att bli utsatta för brott. Kalmarpolisen likväl som Sveriges övriga poliser har tydligen fått order om att istället skydda de kriminella utomeuropeiska kvinnotafsarna mot hämndaktioner från upprörda och förbannade svenskar.
  Kvinnofridsgruppen som patrullerar Kalmars gator och torg på kvällar och nätter blir trakasserade av kalmarpolisen genom att de visiteras och avkrävs att legitimera sig. Kalmarpolisen har uppgett att de saknar resurser för att ryka ut när de kvinnotafsarna från MENA-länderna är i farten, dock finns det bevisligen hur mycket polisresurser som helst när det gäller att trakassera de kvinnoskyddande frivilliga nattpatrullerna som blivit en nödvändighet, detta då svensk polis inte fullgör sin plikt, den att skydda svenska folket mot att bli utsatta för brott.

  FY FAN VILKET SATANS SKITLAND SVERIGE HAR BLIVIT!

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

april 2016
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: