Som vanligt.

maj 15, 2016 at 5:32 e m Lämna en kommentar

Vi syftar här på Melodifestivalen. Återigen somnade bloggen i vanlig oordning och har bara fragmentariska iakttagelser att recensera. Innan den stora tröttheten slog till på allvar, såg vi en del av försnacket.

Jag var tidigare ingen vän av Lotta Broomé, men är inte sämre än jag kan ändra mig. Hon skötte sig alldeles utmärkt. Liksom sångerskan Ace Wilder. En kompetent flicka med lite självdistans och glimten i ögat. Se till att hon inte ställer upp nästa år för då är risken stor att vi blir arrangörsland påföljande år.

Petra och Måns är fullblodsproffs. Man är inte det minsta rädd att de skall göra bort sig. Guldstjärna!

Vi var vakna när Frans framträdde och överraskas av resultatet. Vi såg och hörde också det vinnande bidraget från Ukraina efter att segern var ett faktum. Hur många kan i dag tralla refrängen? Inte vi. Men det är kanske bra. Sådant som fastnar direkt brukar ganska snabbt generera illamående. God musik behöver tid att sätta sig, och växer med tiden. Om Ukrainas bidrag är god musik vill vi inte bedöma.

Sammantaget var det ett acceptabelt spektakel som engagerade en väldig massa människor. Vi reserverar oss, och påpekar än en gång att vi inte såg allt.

Tyvärr vaknade vi till, och fick del av ett par engelskspråkiga individer som flamsade värre än Carola och de hysteriska gapflabbarna i ”Morgonpasset på P3”. Det fanns kanske en för bloggen obegriplig vits med det hela, som vi inte uppfattade på grund av avsaknad av helheten.

Nu lämnar vi” Mello” och tipsar om att vi i morgon presenterar slutet på vår enastående populära och spännande nagelbitare: ” Muttern”

Entry filed under: Diverse.

Tack Stefan Carlsson! Däckaren Muttern avsnitt 19 – Upplösningen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

maj 2016
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: