Blondin-Balle och Cendré- Bellas bloggar.

maj 18, 2016 at 5:47 e m Lämna en kommentar

Nu när vår sällsynt misslyckade och tramsiga deckare” Muttern” är förpassad till historiens skräpkammare vill vi på bloggen anslå en allvarligare ton och ge prov på vårt sociala engagemang.

Ni har tidigare stiftat bekantskap med” Blondin- Balle” och säkert blivit förskräckta över att sådana existenser finns i vårt närområde. Dock inte i GK, utan utsocknes. Ja, de finns, men visar sig normalt bara vid höstmarknaden .Då kryper de fram ur sina gömslen i obygden för att sedan försvinna ,tills nästa höst.

Cendré – Bella representerar det mera vanligt förekommande. Ett exempel på den lilla enkla människan, med små resurser, som finns mitt bland oss, och som gör så gott de kan för att leva ett värdigt liv på samhällets skuggsida. Fjärran från glitter och glamour, men nära Koskenkorva, folköl, Ullared, mjukisbyxor och svensktoppen. Vi tycker det är en fin gest att även dessa vanliga, enkla medborgare, en liten stund får en plats i rampljuset.

Idag släpper vi fram Cendré- Bella för ett första inlägg.

Cendré-Bellas blogg.

”Hej alla goa människor. Idag är livet toppen. Jag har köpt mej en ny jacka som framhäver mina former på ett sexigt sätt. Märker hur alla killar tittar, men tyvärr har ingen försökt att tafsa än. Är lite sugen på romantik. Min make Rutger är inte så romantisk. Det är bara pang på, vilket är lite trist. Jag brukar låtsas att jag ligger med Hugh Grant, då blir det lite roligare.

I morgon skall Rutger och jag åka och parkera husvagnen på vår plats som vi har på samma ställe varje år. Campingen ligger i Fagerhult, intill en liten göl där man kan bada . I fjol bodde vi intill en engelsman som tyckte att campingen va skit. Han pekade på skylten” Bad Camping.”

Det skall bli roligt när säsongen börjar. Då skall jag ligga i solstolen i bikini och se utmanande ut. Rutger märker aldrig när jag flirtar med andra karlar.   Han bara sitter där i sin brynja med en Fagerhult 5,2 i näven och tittar på fotboll.

Zlatan är lite svartmuskigt spännande och tänk va pengar han har. Han kunde köpa mig 10 nya jackor varje dag om vi vore ihop. Det blir vi nog aldrig.

Rutger är inte så rik och får han några kronor över så går de till brännvin och öl. Det är så tråkigt att jag tröstar mig med en flaska Chardonnay om kvällarna. Men Rutger är rätt snäll. Han slår mig sällan, och inte så hårt.

Ja nu har ni fått en liten aning om vem jag, Cendré-Bella är, och ni skall få hänga med som medresenärer på min glamour-lösa resa i helg och töcken

Puss och kram, alla härliga medmänniskor, jag är snart tillbaka. Då blir det nog en reseskildring från Ullared.”

 

Där fick ni stifta en första bekantskap med Cendré-Bella. En charmerande, enkel och jordnära kvinna i sina bästa år. Hon skall dela med sig av sin vardag, och de få festliga tillfälle som en skral ekonomi tillåter.

Välkommen tillbaka Bella!

 

Entry filed under: Diverse.

Däckaren Muttern avsnitt 19 – Upplösningen Ansvarskännande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

maj 2016
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: