Dags för lite politik?

juni 14, 2016 at 4:06 e m Lämna en kommentar

Det har kommit till bloggens kännedom att GK-s befolkning börjar bli lite otålig och väntar på livstecken från vår politiska falang, Centrala Partiet(CP)

Jo det börjar drar ihop sig. Det är snart bara två år till valet och det är dags att börja vädra och fräscha upp våra politiska värderingar.

Innan dess skall det fixas en president till vita Huset. Trots att kvinnor, som hamnar i maktposition, ibland visat obehagliga och oväntade egenskaper, håller bloggen på Hillary. Vinner Donald blir man lite trumpen.

Vid en sittning tillsammans med några bekanta, och ett och annat glas rött, fördelade vi några ministerposter i vår kommande regering, bl.a. utbildningsminister och asocialminister. Inget är hugget i sten så det finns möjlighet till förändring men vi har ett antal heta kandidater som skall presenteras på politikerveckan, som traditionsenligt äger rum vecka 27 i trädgården hos Gotlands- bördiga hemmafrun Alma Dahlen i Fagerhult. Vi har valt att förlägga övningarna utsocknes så våra anhängare får klart för sig hur mycket bättre vi har det i Gröna Köpingen

När skall vi presentera vårt valmanifest? Vi tycker inte att det brådskar. Är man för tidigt ute hinner väljarna att glömma alla genitala förslag. Dessutom poppar det då och då upp idéer som vi kan göra till våra, och presentera för väljarna. Hur konstigt det än låter så hittar vi ett och annat matnyttigt i lokalpressen i grannbyarna. Senast i måndags läste vi i” Barran” om en Amerikansk undersökning som visade att man kunde spara en hiskelig massa vatten om man passade på att pinka i duschen och på så sätt spara på en och annan spolning. I tidningen stod det visserligen ”kissa”, men vi tycker det låter lite feminint och fjantigt.” Pissa” är vulgärt, så vi väljer att pinka. Detta skall vi göra till en valfråga, lanserad av CP.Nog så publikfriande i dessa tider med vattenbrist och lågt grundvatten.

Vi går ut med en klatschig paroll: ” Pinka gärna i duschen, men inte tvärt om”

Entry filed under: Diverse.

Ny deckare. Surr i Kupan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

juni 2016
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: