GK-exit?

juni 24, 2016 at 10:58 f m Lämna en kommentar

Många avfärdar nog vår vän i obygden, Blondin-Balle, som en okunnig byfåne. Det är kanske lätt med tanke på hans språkbehandling och framtoning i övrigt. Men bakom detta döljer sig nog en viss grad av klarsyn. Balle skrev senast:” Det skiter sig nog snart med EU”

GK- bloggen deklarerade tidigt att EU är ett döfött projekt. En i grunden god tanke som förvanskats till en koloss på lerfötter som rotar i petitesser.

Nu har engelsmännen sagt sitt och genast dånar domedagsklockorna. Börsen rasar och allt kommer att gå åt helvete. Så lät det också när Sverige valde att säga nej till den gemensamma valutan. Det gick ganska bra ändå.

Det blir samma sak nu. Det har snart blåst över och man hittar former för fortsatt handel och samarbete med Englianerna. Men detta var en nyttig läxa för EU byråkraterna.

Vi i Gröna Köpingen har länge irriterat oss på det enfaldiga regelverk som EU satt upp för sådant som de över huvud taget inte skall bry sig ett smack om. Vi behöver bara nämna sträckjakten på morkulla så begriper alla vilken låg nivå som EU byråkraterna befinner sig på. Vid en jämförelse framstår t.o.m. Kalmarförfattaren Anders Johansson som relativt förståndig och påläst i jaktliga frågor. Då förstår ni hur illa det är.

Gröna Köpingen (GK) räknar in ganska många EU-skeptiker innanför rågångarna och Centrala Partiets (CP) tilltänkte EU-minister Anders Linder tycker att det vore en trevlig, demokratisk gest om GK- medborgarna fick folkomrösta beträffande vår EU- status.” Röstningen blir enkel och lättbegriplig. Man röstar helt enkelt bara Ja eller Nej och sedan bestämmer CP:s makthavare vad det är man röstat ja eller nej till. Flexibelt och elegant. Det ger oss möjlighet att anpassa valutslaget efter den situation som råder när beslutet skall tas”, slutar Linder. Detta är realpolitik av bästa CP- märke

Ps: Det är inte den Anders Linder, (” Kapten Zoom ”mm,) Om han är släkt med en annan Linder, Alf, i en annan kommun, vet vi inte. Ds

 

 

Entry filed under: Diverse.

Blondinballes Blogg. Sex-aktuellt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

juni 2016
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: