Diverse och Blondin-Balles blogg

juli 14, 2016 at 5:00 e m Lämna en kommentar

Bloggen har varit lite tystlåten en tid p.g.a. tekniska problem. Alltid gläder det någon. Det kan vara dags för en summering av vår käre landshövdings agerande under senare tid. Inte minst omgivningens reaktion på det skedda är intressant. Dan Eliasson kan också vara värd ”en mässa”, men idag släpper vi in vår vän från obygden, Blondin- Balle för en rapport ur hans snäva synvinkel.

Tjabba! Balle här.

I dag e jag jätteglad, men mossan är förbannad. Jag har komit i kontakt med en jätegullig tjäj som jag tror är kär i mej. Jag har inte sett henne än men vi pratar varje dag på tellefån. När hon hör mej blir hon så uphettsad att hon börjar stöna. Hon vill att ja ska beskriva hur jag ser ut utan kläder och hon berätar hur fina pattar hon har. Det e jättemysigt.

Mossan tycker inte det är mysigt. Hon har fåt en tellefån- räkning på flera tusen kronor och nu säjer hon att det är mit fel. Hon gormar och skriker och säger att jag är precis lika dan som landshövdingen. De är därför ja är glad. Landshövdingen är fin och mycke bättre än vanliga mäniskor. Det är kul att va lik honom.

Jag kanske kan få hans job, för han har fått sparken. De är synd om Stefan Carlsson, för han har problem med drikkat och så kan han nog inte gå. Jag tror de är så, för Mossan säger att han borde ha gått själv.

Ja sa senast att jag skulle åka till OP och se hur det går med skotarn. Den blir inte färdi i år. Jag vet inte vad ja skall syssla med nu. Jag va erbjuden jobb på bysågen som skulle fördubbla projektionen och behövde en man till.    Nu plötsligt skall man minska istället så det blir inget jobb. Dom säjer att det är lika dant vid Södras såg i Mönsterås. Det är aldrig nån som vet nåt. Konstigt det där.

Nu måste ja sluta för jag skall ringa innan mossan kommer hem från blåbärsskogen.

Ha at. Balle

Entry filed under: Blondinballe.

Prioritering Hövdingen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

juli 2016
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: