Risk-polischefen.

augusti 7, 2016 at 12:23 e m Lämna en kommentar

Vadhållning och annan hasard är populärt. Vi på bloggen deltar inte i högre utsträckning, för har man elementära begrepp om sannolikhetslära så begriper man att det är en garanterad förlustaffär. Lika förbaskat blir det en och annan trisslott. ”Plötsligt händer det.”

Bloggen tänker introducera en spännande vadhållning där det gäller att peka ut den person, med viss betydande i samhället, som får sparken nästa gång.

Senast hade vi Hövdingen och Erickssons vd Hans Vestberg. Vems tur är det härnäst?

Observera! Föreslå inte rikspolischef Dan Eliasson. Han är så solklar kandidat och oddsen är så låga att han inte ger pengarna tillbaka.

Hövding Stefan Karlsson var tidigare vd för Apoteket och han kan kanske skylla sitt beteende på egenmäktig fel- medicinering. Den bakgrunden har inte rikspolischefen. Han är född och uppvuxen i Garpenberg och det är inget som kan anföras som ursäkt. Snarare är det en merit. Det måste finnas andra orsaker.

Eliasson påstår att han kräks vid umgänge med Sverigedemokrater. Det må han göra privat, i enskildhet, men att framföra detta i media är tjänstefel.

För att stävja tafsandet får vår pressade poliskår dela ut armband med skriften ” Tafsa inte”. Va i helvete är detta? Det skall väl i stället delas ut handfängsel till tafsarna. Om Eliasson hittat på idiotin vet vi inte, men han är ytters ansvarig.

Vi hör på radio att den nya organisationen med få centrala ”högkvarter” är ett komplett misslyckande som leder till att patruller skickas ut till fel adress på grund av bristande lokalkännedom. I något fall ryckte en patrull ut och hamnade i fel län. Oftast rycks det inte ut alls. Omorganisationen är kanske inte Eliassons påhitt från början. Men än en gång. Nu är han ansvarig. Han skall se till att larmcentraler och beslutsgång återigen blir mer lokal.

Nej. Sparka Eliasson, genast och hårt! Samhället tar en betydande risk om han får vara kvar.  Om han inte får gå, och ersätts av en kompetent kraft, så att polisväsendet börjar fungera igen, så skall man väl för bövelen inte stå och undra varför invånarna tar saken i egna händer och bildar medborgargarden.

Entry filed under: Diverse.

Tafs och tjafs. Förvåning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

augusti 2016
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: