Spektakel.

augusti 28, 2016 at 7:52 f m 1 kommentar

Då har det OS-at färdigt. Bloggen bryr sig numera inte i större utsträckning. Vem är dopad och vem spelar rent? Fusket har gett idrotten en unken bismak som inte manar till engagemang. Jo vi såg Sara Sjöström och Henrik Stensson. Prydliga representanter för svensk idrott. Skulle det visa sig att även de är ”preparerade” blir vi bittert besvikna. Så är förmodligen inte fallet. Stenssons fight om guldet var något extra, som inte ens Göran Zakrisson kunde förstöra. Vad svamlar karln om? Bäst före gäller inte bara livsmedel.

Så var det detta med ”Ironman.” lokala tidningar lägger all energi på  ett i grunden rätt korkade arrangemang. Man berättar om ”heroiska” insatser där deltagare fullföljt tävlingen med brutna armar och annat elände. Det är inte heroiskt, det är helidiotiskt.

Annars dominerar Speedway på sportsidorna. Ett helt mittuppslag offras på en bild med färgglada fartfantomer. Men visst. Det finns kanske inte så mycket annat att skriva om i väntan på den ljuvliga tid när tidningarna kan rapportera om jättestora röksvampar, gigantiska pumpor och missformade potatisar, som liknar kända politiker. Det tjuvstartades härförleden med en magnifik gurka. Mera sådant! Det är spännande. 

Entry filed under: Diverse.

Lokal irritation. En fläkt från gamla tider

1 kommentar Add your own

  • 1. Gröna Köpingen  |  augusti 28, 2016 kl. 7:55 f m

    Slarvigt. Jag glömde ett h i Sara. Sarah skall det vara.

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

augusti 2016
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: