Licensfritt.

september 24, 2016 at 11:54 f m Lämna en kommentar

Nu får det vara nog! Bloggen har alltid betalat TV- licens. Dessutom oftast i tid. Nu är det slut med detta.

Reklamfinansierade kanaler må sända vilken skit som helst: Infantila bönder som söker fruar. Feta människor som bantar och gråter. Annorlunda familjer med en massa ungar osv. Det är fritt fram. Eländet betalas av omdömeslösa annonsörer.

Public servis har fram tills nu hållit rågången mot smaklösheten. Inte nu längre. Vem i glödhetaste helvete har kommit på något så urbota fånig och smaklöst som ” Tro Hopp och kärlek” Kärlekstörstande kyrkans män och kvinnor skall under ledning av den ständigt leende lille finsk- svenske mysgubben Mark Levengood försöka hitta någon att leva ut sina lustar med. Dessbättre tycks det handla om normala sexövningar och inte samkönade övningar med minderåriga som är rätt vanligt i kyrklig regi. Främst i katolska kretsar.

Licensmedel skall inte gå till detta. Det är bedrägeri. Vi betalar aldrig licens mer. Vi tar med glädje vårt eventuella straff och erlägger med nöje de böter som blir utdömda, men några licenspengar blir det inte.

Hanna Stjärne!  Besinna ditt ansvar som vd för SVT. Lägg ner THK, eller avgå!

Entry filed under: Diverse.

Bio-logiskt. Livskvalitet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

september 2016
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: