Självförsörjning.

september 29, 2016 at 1:21 e m 2 kommentarer

Mat är en förutsättning för välbefinnande. I rätt mängd. För mycket och för lite skämmer allt. I synnerhet för lite. Sen skall man naturligtvis äta det som är sunt och gott. Inte minst gott. Man kan sätta i sig en massa kofoder och sojakorvar som fyller buken men nyttigheten kan ifrågasättas och gott är det inte.

Nu har några idioter på COOP lanserat en reklamfilm där man uppmanas att inte äta kött. Coop saluför kött och de skall överlåta till konsumenterna att välja, utan pekpinnar. Bloggen handlar efter detta inte på Coop.

Andra alternativa inköpsställe har vi recenserat tidigare, men vi kan ta det igen. Varför i glödhetaste h…..e…. Ligger inte alla varor av samma slag på ett och samma ställe. Ex. korvar. De skall förbanne mig ligga på korvhyllan och inte utspridda bland potatisgratänger, leverpastej och aladåber. Man blir bara trött och less av allt spring mellan diskarna.

Skall det vara så jobbigt att handla kan man lika gärna bli självförsörjande och odla egen potatis och slå ihjäl egenmatad gris till jul. Sen kan varuhusen stå där med sina skörbuggsbefrämjande grönsaker och felplacerade prinskorvar, Rishultare och isterband.

Bojkott!

Entry filed under: Diverse.

Livskvalitet. Ilska.

2 kommentarer Add your own

 • 1. Jonny Nilsson  |  september 30, 2016 kl. 7:46 f m

  Bloggen blir bättre ju ilsknare ni är. Strålande!

  Gilla

  Svara
 • 2. Gröna Köpingen  |  oktober 1, 2016 kl. 6:14 e m

  Nej du Jonny. Vi är inte ilskna. Bara lite lätt indignerade. Den riktiga gallan sparar vi tills dess att mera anstötliga företeelser kommer på tapeten. Ex. medias grotesk överdimensionerade bevakning av prinsdop, militanta feministers härjningar och Dan Eliassons vägran att avgå. Då skall du få se på ilska.

  Gilla

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

september 2016
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: