Ilska.

oktober 2, 2016 at 5:18 e m 1 kommentar

I en kommentar till vårt förra inlägg säger vår bloggande kollega i grannkommunen Mönsterås, Jonny Nilsson, att” Bloggen blir bättre ju ilsknare vi är” Låter lite tråkigt. Vi trycker nog att GK- bloggen oftast ger intryck av godmodighet och kärlek till nästan allt.  Men nu skall ni få se på riktig ilska.

Efter en trivsam inledning av lördagseftermiddagen med högklassig musikunderhållning på Hotell 1 i Oskarshamn där vi avnjöt den fantastiske flöjtisten, klarinettisten och tenorsaxofonisten Magnus Lindgrens trio (vi återkommer med recension) slår vi oss ner i soffan för att se vad TV har att erbjuda en lördagskväll.  Lördagar brukar inte vara någon bra TV -kväll men vår nyfikenhet växte på ett program med titeln” Gissa låten” på TV1.

En kort beskrivning av något obeskrivligt. En flåshurtig idiot till programledare leder ett antal människor som skall gissa titeln på en låt, allt medan de flamsar runt på någon form av poängskala.  Där fanns bl.a. Lill-Babs och Magnus Karlsson. Sen förstår ni resten (dessbättre inte Magnus Karlsson i Weeping Willows). Tyvärr sitter också Clas Malmberg med och ser ut som han skäms. En begåvad man som borde veta bättre. Samma sak med Jessica Andersson som är vacker som en ängel och inte helt korkad trots att hon är blondin

Ord som trams, fåneri, idioti räcker inte långt för att beskriva eländet.

Säg nu inte: Du kan stänga av. Det kan jag visst, men det är inte det de handlar om. Det handlar om förslösade licensmedel.

I desperation slår vi över till TV4 och kommer mitt i en sista låt med Carola, hon med främlingar och stormvindar. Bloggen har alltid tyckt att hon är grovt överskattad när hon ståt och gapar i falsett och viftar med bibeln för att flirta med kyrkans anhängare, men nu tappade vi hakan. Hon sjöng en anständig låt med bravur. Det är kul när något kan ändras till det bättre.

Det kommer aldrig ” Gissa låten” att göra.

Revolution!!

Entry filed under: Diverse.

Självförsörjning. Tråkiga kulturnyheter.

1 kommentar Add your own

  • 1. Jonny Nilsson  |  oktober 3, 2016 kl. 1:26 e m

    Gröna Köpingens blogg är förstås alltid läsvärd, men särskilt underhållande när ilskan över olika tidsfenomen slår igenom.

    Gilla

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

oktober 2016
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: