Blondinballes blogg.

oktober 5, 2016 at 2:23 e m Lämna en kommentar

Vi har fått ett livstecken från vår vän på obygden, Blondinballe. Vi tycker att det är vår plikt som landsbygdsbor även att låta lite udda bebyggare i civilisationens utmarker få komma till tals. Blondin-Balle kan kanske tyckas lite ”så där” när det gäller de intellektuella gåvorna men jämfört med figurerna i ” Bonde söker fru” som  ger bondekåren dåligt rykte, står han sig gott. Balle har ordet

Tjena! Balle här.

Fy fan va jag är besviken. Redit förbannad åkså. Jag läste om nåt som kallas skördefäst på Ölland. Det lät intressant, samtidigt som det pratades om långa bilköer. De ska inte fan sitta i bilkö. Jag har inte ens nån bil. Så jag ordnade en skördefest hemmavid.  Jag bjöd in folk att komma å titta när vi tog upp pottatisen. ”Olle på skogen” körde en gammal potatissprätt dragen av nordsvensken Brunste. Ja och mossan plokade.  Dessutom hade vi kobingo där folk kunde gissa i vilken ruta Blenda skulle skita.

Det kom inte en jävel och glodde och Blenda sket i att skita. Fy faen sånt fiasko. Så går det när man försöker att ordna nåt trevlit på landet.

Vi läste i tidningen om Skördefesten. En helvetes massa folk, och pumporna var stora som filmstjärnepattar. Ja skulle vilja va ihop med en skådis å bli berömd. Exampelvis den där Sandra Bullshit eller vad hon heter. Hon har varit gift med nån som heter Jesse James, som jag tror var en revolverman i Vilda Västen. Lite spännande. Han måste va jävligt gammal, så jag som är ung kanske har en sjans nu.

Bullshit har inga pumpor men ett par hyggliga meloner. Meloner är gott trots att de bara innehåller vatten. Jag dricker inte vatten. Det ska va bira. ”Kungens” starköl är god å billig. Annars är den riktige kungen inget att ha. Han verkar lite surrig. Han kommer inte ihåg om han varit på porrklubb eller inte. Sånt kommer man väl för faen ihåg. Fassan berättade att han var på ett kringresande tivoli en gång.( Ja när han var där stod det still.) De hade en strippa, Gunilla af Halmstad, som visade pattarna och murran. Jävligt spänande

Nu måste jag sluta. Jag skall sätta mej och ladda amunition till Älgjakten. Jag ska minska krutmängden till hälften. Då smäller det inte så högt och jag kan skjutta fler älgar än jag har på licensen utan att granarna hör nåt. Älg är gott och nyttigt. Och ergonomiskt, eller va det heter.

Hej för nu. Balle

Entry filed under: Diverse.

Morgonmunterhet. Politisk nystart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

oktober 2016
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: