Äntligen måndag.

oktober 17, 2016 at 6:35 f m Lämna en kommentar

För en pensionär spelar veckodagarna inte så stor roll. Det är i stort sett samma ritualer antingen det är helg eller söcken. Som vi tidigare påtalat är det skönt att söndag ersätts av måndag så man får en morgontidning att bläddra i.

Dagens ”Baksida ”innehåller ett citat som vi ställer upp på med hull och hår: ” Tekniska framsteg är som en yxa i händerna på en galning”. Upphovsman är Albert Einstein vars intellekt inte bör ifrågasättas.

I övrigt kan konstateras att det inte är så kul att vara tränare. På Sportsidorna läser vi: Drömmen dog för Högsby- Mikael Persson stannar.

Vid genomläsning av tidigare inslag på GK- bloggen hittas en del felstavningar och dålig svenska. Vi uppmärksammar detta men vet tyvärr inte hur vi korrigerar publicerad text. Vi skall försöka lära oss. Därför är det lite vanskligt att leka språkpolis, men informationen om att en clown” slått på rutan och sedan stått och skrattat” låter lite tveksamt, men det kan kanske heta så.  Är det korrekt så får vi stå där och skämmas. Med viss tvekan trycker vi nu på ” Publicera”, efter att vi avslutningsvis meddelar att vi presenterar GAS valmanifest med början i morgon.

Entry filed under: Diverse.

Nobelt? Avgång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

oktober 2016
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: