Tillfångataget förnuft.

oktober 30, 2016 at 3:41 e m Lämna en kommentar

Det meddelas att Nobelpristagare Dylan tagit sitt förnuft tillfånga och kommunicerat med omvärlden angående Nobelutmärkelsen.  I grevens tid, för bloggen var på väg att förpassa hans skivor till soptunnan, enligt KSRR:s regler i en grön påse med dubbelknut.( Har man sett en fånigare reklam- snutt än KSRR: s där en förmodligen överförfriskad mansperson krupit ner i en soptunna och får grönsaksrester i ansiktet. ”Dubbel- hej”)

Det blir en spännande adventhelg, för Neil Young, som borde fått nobelpriset för länge sedan, har aviserat ett skivsläpp i början av december. Denne lysande artist och låtskrivare är lite oberäknelig. Det kan bli rent formidabelt eller något helt obegripligt

Apropå geni, hade vi förmånen att få bevittna Torsten Flinks enmansföreställning av Doktor Glas på Forum i Oskarshamn. Vi väntar med spänning på morgondagens tidning. Hade man någon recensent på plats? Om så var fallet, är allt annat än översvallande lovord tjänstefel. Flink är fullständigt outstanding.

Entry filed under: Diverse.

Rottingen. Valmanifestet. 5. Kontanter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Arkiv

Skriv i din e-postadress för att få notiser om nya inlägg på Gröna Köpingens Blogg!

Gör som 39 andra, prenumerera du med.

Kalender

oktober 2016
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  


Humor
Fler besökare till bloggen
Blogglista.se


%d bloggare gillar detta: